mini shoplogMini shoplog tijd. Gister was ik even met Elin in de stad om een lekker ijsje te halen en nog wat andere kleine dingetjes. We gingen ook even bij Zeeman naar binnen. Even neuzen, altijd leuk. De collectie wisselt regelmatig dus neem ik regelmatig ook even een kijkje. Ik ging wederom niet met lege handen naar huis. Ik kocht een leuk setje voor de buikbaby en een setje voor Elin. Kijk je mee?

Op het moment is er niet heel veel unisex bij Zeeman. Aangezien wij niet weten wat het wordt, gok ik niet op roze en blauwe kleertjes. Of nou ja, blauw kan zeker wel maar niet de typische jongens kleding. Dus toch een beetje de unisex kleuren gaan het worden tot en met de geboorte. Daarna shop ik snel online wat kleertjes bij, haha.

Dit super leuke setje kocht ik dus voor de buikbaby. Een tof okergeel setje. Op de foto is die iets doffer maar het is echt een mooie okergele kleur.  Dit setje kan natuurlijk voor zowel jongens als meisjes. Maar ik vind hem gewoon ook erg leuk. Een lekker setje voor de winter. Ze kosten €3,99 per stuk.

Dan kocht ik dit stoere soort van trainingsjasje voor Elin. Ik vroeg of ze die mooi vond en dat was gelijk volmondig ja. Deze moest dus mee. Dit is bordeaux rood met roze en kostte €6,99.

Daarbij kocht ik dit leuke shirtje en legging. Het shirtje heeft een pailletten zwaan erop en de legging is van wat dikkere kwaliteit. Dus ideaal voor de herfst en winter. En het zijn precies de kleuren van het jasje. Lekker colorblocking maar super leuk. Het shirtje kost €2,99 en de legging kost €6,99.

Dit was alweer de mini shoplog. Ik wilde deze items graag aan jullie laten zien, want Zeeman heeft op dit moment gewoon weer een hele leuke collectie. Shop jij weleens bij Zeeman?