outfitsIk fotografeer de laatste tijd Elin een stuk vaker als ze leuke outfits aan heeft. Elin vind het leuk en ik vind het ook erg leuk om te doen. Het worden altijd van die leuke spontane foto’s. Ze weet wel precies wat ze mooi vind en niet mooi vind, dus ik vraag heel vaak haar mening als we iets kopen of als ik iets besteld heb. Zo komen we niet voor een strijd te staan in de ochtend en wil ze alles dragen wat we in huis hebben. Heel fijn. Ik ga jullie mijn favoriete outfitjs van Elin laten zien op dit moment.

outfits

Hij is een beetje wazig maar daarom niet minder leuk. I love deze luipaard legging. Hij staat haar zo leuk! En dan wel gecombineerd met een zwart shirtje met witte sneakers. Alles is van H&M. Alleen haar rugzakje is van Primark.

outfits

Dit is toch ook helemaal fantastisch. Een pailletten rokje. Elin zei meteen heel hard wauuuwwww bij het zien van dit rokje. En ik vind hem ook helemaal top! Deze unicorn rok komt van H&M, de blouse is van Zeeman. En de schoenen zijn van Jochie & Freaks. Ik kocht deze in de uitverkoop, ze zijn namelijk van vorig jaar.

outfits

Dit pakje vind ik ook heel erg leuk. Deze had ik gekocht voor haar tweede verjaardag afgelopen april. En gelukkig past ze hem nog steeds, want hij blijft leuk en stoer. Het pakje komt van Hippe Beebjes en de schoenen van H&M.

Tot slot dit leuke setje. Het broekje is hier niet heel goed te zien. Maar klik even op deze link want daar staat die. Het is een soort pantalon broekje van H&M. Ik heb hem stoer gecombineerd met dit toffe colorblocking jasje van B.Nosy.

Zoals je merkt hebben we veel van H&M maar dat komt omdat die prijzen erg fijn zijn en ze hele leuke items hebben voor kinderen.
Dit zijn op dit moment mijn favoriete outfits van Elin. Mochten jullie het leuk vinden dan kan ik dit uiteraard vaker doen, let me know.
Verder volg mij via Instagram om sowieso Elin haar outfits te bekijken.