Luipaard printjes ik vind het een leuke trend. Dit jurkje vond ik pas bij TerStal in de sale. Namelijk 1+1 gratis. Wat ik nog meer kocht kan je hier lezen.

Het jurkje heeft, vind ik, een hele mooie groene kleur en dus zoals ik al zei een luipaard print. Daarnaast heeft het jurkje elastiek in de taille en het rokje bestaat uit 3 laagjes.

luipaard

Het jurkje is wel wat aan de korte kant dus het is wel handig om er echt een dikke panty of legging onder te dragen. En uiteraard kan het ook goed met een jegging of skinny jeans. Ik draag hem met een dikke legging op de foto en stoere bikerboots. Ik vind deze er erg goed bij passen.
De lengte aan de voorkant zie je ook goed op de 1e foto in deze blog. Maar niet te ver bukken haha en je kan hem prima dragen.
Uiteraard is hij ook heel goed te dragen met een mooie zwarte riem om de taille, maar ik heb gekozen om dat niet te doen. Het jurkje heeft natuurlijk al een best drukke print en het rokje is ook wat drukker door de laagjes. Daarom wilde ik hem verder rustig houden.

Hierboven zie je ook nogmaals wel dat hij wat korter is, maar hij is zeker goed te dragen zonder dat je je billen ziet. Ik ben er erg blij mee. Hij zit heel erg lekker en ik vind de print supertof.
Ik kan het jurkje niet meer vinden op de site van TerStal dus daar zul je even voor naar de winkel moeten.

Jurkje – TerStal
Panty – ?
Bikerboots – Sacha