Kim Strijd

Goedemorgen! 2 weken geleden was ik aan het rondneuzen op United Wardrobe en ik stuitte op een super toffe collectie van Kim Strijd. Helemaal nieuw met kaartjes er nog aan. Normaal gesproken is deze best heel erg prijzig, maar hier stond het voor een super mooi prijsje op. Mijn oog viel op een gestreept pak. Een broek en blazer die zowel samen te combineren zijn als apart van elkaar.

Kim Strijd

Het is misschien een beetje 70’s, maar ik vind het super leuk. Een wijde broek en een blazer met wijde mouwen. De col die ik erbij draag is ook van
Kim Strijd. Dit is een zachte groene glitterende col van ribbelstof.

De items zijn dus heel goed los van elkaar ook te combineren en dan net zo tof! De blazer op een mooie skinny jeans of rokje en de broek i.c.m. een mooi shirt of een witte blazer bijv.

Kim strijd
Kim Strijd

Kortom, je kan met deze set alle kanten uit. Maar bovenal vind ik hem ook heel erg leuk om zo samen te dragen. Lekker 70’s, net even anders.

Er zijn meerdere verkopers op United Wardrobe. Even zoeken op Kim Strijd en je vindt alle items die ik draag op de foto’s. De schoenen zijn boots van Primark. Van vorig jaar, dus die zullen er niet meer zijn.