Nou, eindelijk weer een outfitpost. Jullie hebben er even op moeten wachten, maar ik heb niet zoveel geshopt te laatste tijd. Maar ik had afgelopen vrijdagavond een bruiloft en daar moest natuurlijk wel even voor geshopt worden. Kijk je mee naar mijn weddingoutfit? Het is voor mij wel een beetje out of the box voor een bruiloft.


Dit is mijn outfit voor de bruiloft. Dit keer geen jurkje of een rokje. Want ik kon niets leuks vinden. Maar ik vond bij Zara deze super toffe broek. Dat was het eerste item dat ik kocht en de rest heb ik erop aangepast. met als laatste de schoenen. Nu denk je, het is niet echt een bruiloft outfit. En dat klopt. Maar het was een super gezellig feest en ik wilde mij wel fijn voelen in datgeen dat ik zou dragen. En dat voelde ik mij hierin.

Sommige foto’s zijn wat waziger sorry, er is iets met de instelling van mijn camera. Wordt aan gewerkt.

Zoals ik al zei, komt de broek dus van Zara. Het is een loose fit soort van pantalon broek. Maar dan net wat meer nonchalanter. I love it. Zo leuk, ik ben echt fan en ik wil meer van dit soort broeken.  De broek was iets van 25-30 euro. Super goede prijs dus.

Broek – Zara
Blouse – Costes
Chocker – Primark
Oorbellen – Kruidvat
Armband – Swarovski
Schoenen – Primark

 

De blouse die ik aan heb vond ik bij Costes in Breda. Deze komt uit de sale. De broek niet. Dus de blouse is denk ik niet meer te shoppen. Ze hadden ook een poederroze blouse maar dat vond ik niet mooi. Deze top is in dezelfde kleur als de bies op mijn broek. En dat vond ik wel mooi.

Deze schoenen vond ik bij Primark. Een fijne dikke blokhak waar je prima de hele avond op kunt staan, lopen of dansen. En deze schoenen kan je ook prima alledaags aan.  Zo heb ik ze vandaag naar mijn werk aan gehad.

Deze oorbellen vond ik bij Kruidvat. Er waren 3 soorten ringen bij elkaar. Ik draag hier de middelste grote en een wat kleinere. Ik houd niet heel erg van ringen in mijn oren maar dit formaat en in combinatie met het hangertje vind ik ze wel erg leuk.

Om mijn nek droeg ik een chocker van Primark. Deze zat in een setje van 5 chockers voor €4.

Ik vind het een leuke outfit. Je kunt er prima in dansen, je ziet er netjes uit en de items kunnen ook nog gedragen worden naar je werk of in je vrije tijd. Het is geen jurkje die je 1x draagt en vervolgens in de kast hangt.