its a hat kind of day

Vandaag heb ik weer een outfitje die ik graag met jullie wil delen. It’s a hat kind of day. Ik heb deze hoed al heel erg lang geleden gekocht bij Primark en nooit gedragen eigenlijk. Tot nu, ik pakte hem uit de kast en deed hem op en eigenlijk vind ik hem wel heel erg leuk staan. Ik vermoed ook zeker dat ik hem vaker ga dragen. Alleen wordt het nu weer mooier weer… Maar goed. We will see.

outfit

hoed combineren

Wat ik hier draag:

  • Schoenen – Primark
  • Panty – H&M
  • Rokje – H&M
  • T-shirt – Primark
  • Vest met leren mouwen – Supertrash
  • Hoed – Primark

 

Ik vind de panty met een overknee look heel erg leuk, alleen wel lastig te stylen qua schoenen. In eerste instantie had ik hier mijn red velvet platform shoes onder, maar dat vond ik toch niet zo leuk staan. Ik pakte mijn rode enkellaarsjes met hak en dit vind ik leuk. Door het hakje lijken mijn benen ook iets langer. En dat is mooi meegenomen natuurlijk.

De enkellaarsjes zijn ook van Primark maar al wel een paar jaar oud. Maar ze blijven zo mooi. Ik draag ze wel echt heel erg vaak, maar ze blijven dus erg goed.

Dit was mijn outfit of the day. Ik probeer echt mijn best te doen om elke week een outfitpost te maken maar het foto’s maken lukt mij niet altijd. Ik werk 3 dagen en daarnaast korfbal ik nog en wil ik natuurlijk ook wel quality time hebben met Bram en Elin. Maar, als ik een keer een outfit heb die wel echt leuk is om te fotograferen dan komt deze uiteraard online.
Helaas dus niet elke week maar ik doe mijn best.