Hunkemoller X Pamela ReifHunkemöller heeft weer een prachtige nieuwe collectie. De collectie is dit keer Humkemöller X Pamela Reif. Nu denk je misschien “Wie is Pamela Reif?” Pamela is een Duitse Fashion Blogger.  Ik kreeg deze set opgestuurd en ik vind hem zo ontzettend mooi. De kleur is prachtig en de velvet details.. I Love It.  Met recht, het mooiste setje wat ik de afgelopen tijd gezien heb. En hij zit ook echt waanzinnig goed. Het past perfect.

De bandjes en randjes zijn ook velvet, wat dus heerlijk zit. Het snijdt absoluut ook niet. En de details op de cups, zo mooi. Deze bh een push-up effect wat ik zelf erg mooi vind. Het staat gewoon net wat beter en mooier en zeker onder een shirt met v-hals.

Hierboven op de foto zie je de velvet details. Erg mooi. De bh is uitgevoerd in mesh en kant en er zit een mooi strikje tussen de cups.

Dit is het broekje wat erbij hoort. Persoonlijk vind ik Brazilian broekjes erg mooi en fijn zitten.  Ook dit broekje heeft mooie velvet details en is verder helemaal van kant. Het bijzondere aan dit broekje is de velvet band die boven het broekje zit. Deze valt dus net iets hoger als het broekje. Super leuk en origineel.

Ik ben super blij met dit prachtige setje van Hunkemöller X Pamela Reif. Hieronder laat ik je nog wat beelden zien van de collectie. De collectie is super vrouwelijk met mooie kleuren. Ik zou alles wel willen hebben, maar helaas dat gaat niet. Maar wauw, wauw, wauw. En ik weet zeker dat jij het met mij eens gaat zijn. Kijk snel verder. Ook zie je een Youtube video hieronder met de nieuwe collectie.

Prachtige kleuren zoals ik al zei en een waanzinnige mooie collectie. Heel erg bedankt Hunkemöller. Ik heb mijn nieuwe favoriete setje gevonden. Ik ben mega fan van deze collectie. Wat vindt jij van de Hunkemöller X Pamela Reif collectie?