HunkHKMX_W1_P9_LEVEL_2_MEDIUM_BRA_360-rgbemöller introduceert in het begin van dit nieuwe jaar een nieuwe HKMX sportcollectie. Deze nieuwste sportcollectie draait vooral om verschillende sport-bh’s maar omvat ook een breed assortiment sexy maar functionele outfits: leggings, shorts, jasjes, yogabroeken en bijpassende tops van ademende, sneldrogende stoffen in elegant zwart gecombineerd met grijs, mintgroen en lichtroze. De kleding krijgt een opvallende twist door de laagjes, gaasstof, speciale stiksels en gemengde prints. Super trendy en fashionable dus.

HKMX_LL_VENUS_SS_TOP_066-rgb

De HKMX bh-collectie vormt het hart van de collectie en omvat verschillende versies voor verschillende niveaus: niveau 1 is geschikt voor een kleinere buste en low impact-activiteiten tot een cup D. Je kunt kiezen tussen een “The Game” sport-bh met een sexy push-up effect of een “The Rival” sport-bh, een klassieke basic. Niveau 2 is de juiste keuze voor medium impact-activiteiten voor cup B tot D en biedt waar nodig extra steun voor andere cupmaten. Hier zijn twee types te krijgen: “The All Star”, de naam zegt alles, en “The Athlete” met handige verstelbare bandjes. Niveau 3 is ideaal voor de grotere buste en high impact-activiteiten. “The Pro” biedt precies de vereiste steun en het comfort dat je nodig hebt als je aan het sporten bent. Alle bh’s zijn voorzien van prachtige, speelse accenten die gezien moeten worden!

HKMX_LL_LS_LEVEL_3_050-rgb

Om je outfit af te maken, biedt de HKMX sport collectie  ook een assortiment leuke accessoires, zoals een waterfles, telefoonhoes voor om je arm, sokken en natuurlijk ook een sporttas zodat je een geweldige indruk maakt wanneer je de sportschool binnenloopt. Alle leden van Hunkemöller ontvangen deze tas gratis bij een aankoop uit de HKMX-collectie geldig bij een aankoop vanaf € 50,-). Voor de finishing touch gebruik je de HKMX verzorgingslijn, die bestaat uit douchegel, bodylotion en een bijpassende Eau de Toilette. Ontdek de hele collectie online op hunkemoller.nl/sports.

Je ziet het: er is een outfit voor elke sportieve gelegenheid en je hebt geen excuus om je niet te houden aan je goede voornemen om fit en in vorm te blijven. Of gewoon om goed en prachtig in je vel te zitten!

HKMX_STILL_1_039-rgb

Om je te helpen gemotiveerd te blijven, start Hunkemöller #100daysHKMX, een initiatief om een gezonde levensstijl te promoten en je passie voor sport te stimuleren. Je kunt in limited edition verkrijgbare, roze bokshandschoenen winnen, maar ook een complete HKMX-set ter waarde van €275,-! Je hoeft daarvoor alleen je ultieme sportfoto te plaatsten op Instagram @HunkemollerHQ en de hashtag #100daysHKMX te gebruiken.

Tijdens deze 100 dagen delen zij en sport experts tips & tricks, motivatie & inspiratie en laten ze zien hoe je er fabulous uit ziet in de HKMX. Dit doen ze op de blog en de eerste posts zijn al te lezen.

Gebruik deze hashtag ook om in contact te blijven met de HKMX community, jezelf en anderen te motiveren, te ontdekken hoe je er geweldig en sexy kunt uitzien in de sportschool, je passie te delen en natuurlijk het belangrijkste: om plezier te hebben!