poloshirtHet mooie weer komt er weer aan en kunnen de shirts met korte mouwen weer uit de kast. Veel mannen hebben een poloshirt in de kast maar het kan best lastig zijn om die te combineren. Zeker als een overhemd op je werk te warm is kan een poloshirt absoluut een uitkomst zijn, mits dit natuurlijk mag van je werkgever. Poloshirts kan je ook heel erg netjes combineren. Hieronder vertel ik je er meer over.

Poloshirts kunnen dus heel erg stijlvol zijn. Het is zowel casual te dragen als smaakvol en netjes. En eigenlijk hoort hij in iedere man zijn garderobe thuis. De stof van de polo hieronder is bijv. heel erg netjes en toch net even anders als een standaard polo.

poloshirt

Op kantoor of iedere andere werkvloer mag je wellicht geen poloshirt je overhemd laten vervangen. Maar als dit toch mag, zeker doen. Een mooie donkere jeans eronder en je bent ready for work.  Kies dan wel voor een ietwat donkere kleur poloshirt. Je poloshirt draag je op dat moment wel in je broek. Dan pas draag je hem erg stijlvol. Een paar nette schoenen of loafers eronder en je bent op en top gestyled.
Mocht het echt wat gekleder moeten dan draag je er een blazer bij. Maar op een warme zomerdag is dat natuurlijk niet aan te raden. Maar wel een mogelijkheid, mocht je net die ene afspraak hebben waarbij je echt netjes moet zijn.

poloshirt lacoste

Een Lacoste polo is ideaal om netjes te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren. En heb je een borrel of een licht formele dresscode tijdens een feestje of een warme zomeravond dan is een poloshirt ook perfect.  En kan je bijv. ook voor de wat lichtere kleuren kiezen. Het shirt draag je dan over je broek heen met mooie sneakers of havaianas.

polo