jaceys.nl

Gepersonaliseerde armbandjes vind ik erg leuk. Je maakt ze daardoor erg persoonlijk. Bram was eind januari jarig en ik dacht wat moet ik hem geven.. Hij wist het zelf ook niet goed. Toen dacht ik een mooi armbandje met Elin en Ivan hun namen erop. Ik heb goede ervaringen met Jaceys.nl dus de keus van bestellen was snel gemaakt.

Nu had ik alleen een meetfoutje gemaakt en was het armbandje dat ik besteld had te klein. Beetje dom.. Maar die heb ik dan zelf gehouden en voor Bram een nieuwe besteld. Nu hebben we allebei dezelfde en dat vind ik stiekem toch ook wel erg leuk.

Ik koos voor dit armbandje omdat hij simpel maar toch wel stoer is en mannelijk. Maar hij kan natuurlijk ook heel goed voor een vrouw. Ik draag hem dus zelf ook.
Ik koos een zwart leren bandje. Maar je kunt ook kiezen voor een grijze of een bruine leren bandje.

Je kunt kiezen om er aan 1 kant tekst op te laten zetten of zoals wij aan beide kanten. Daarnaast kan je kiezen om het leuk te laten inpakken voor een kleine meerprijs of om dat niet te laten doen.

Dit armbandje is van goede kwaliteit en hij kost €29,95. Neem snel eens een kijkje op Jaceys.nl om te zien wat ze nog meer hebben. Een kleine greep; ringen, armbanden, kettingen en ook een collectie voor kinderen. En het fijne je hebt het super snel in huis.