imageEen tijdje terug kreeg ik van Fashionbootz deze super leuke regenlaarsjes binnen. Ze zijn natuurlijk ook nog eens heel erg ideaal voor alle festivals. Ik vind ze zo tof en ik had niet gedacht dat ze ook nog eens zo lekker lopen.
Het is natuurlijk niet altijd lekker zonnig in Nederland en als je dan eens een lekkere wandeling wilt maken of je gaat naar een festival, wil je er  zowel comfortabel als beetje fashionable bijlopen. Nou dat kan zeker met deze leuke laarsjes.

image

Op de site van Fashionbootz vind je vele regelaarzen maar ook regenjassen voor zowel jong als oud. Het gaat van stoere laarsjes tot hippe en schattige laarsjes.
Voor een ieder hebben ze wel leuke laarsjes.

image

Over Fashion Bootz:

FashionbootZ heeft voor iedereen wel wat wils. Je vind er zeker je ideale regenlaars. Eentje die geschikt is voor welk seizoen dan ook, of eentje om er helemaal fashionable bij te lopen. Er worden verschillende merken en soorten verkocht in verschillende prijscategorieën.  Ze leveren uitsluitend via internet. Het biedt kwaliteit, een snelle verzending en daarbij ook nog eens goede service.

Ben jij opzoek naar ideale regen/festivallaarsjes kijk dan zeker op deze site. De laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber en zijn waterdicht.  Ik weet zeker dat ik deze veel ga dragen. Nu bezoek ik deze zomer niet veel festivals, maar wel heb ik een hondje waarmee ik een cursus volg en graag lekkere wandelingen mee maak, dus die laarsjes komen zeker van pas. Ik ben er super blij mee!

Kijk ook eens op de fantastische webshopt boeties.nl en fashiongloves.nl voor nog meer fashionable artikelen.