1Het festivalseizoen is weer begonnen en dan is natuurlijk de grote vraag: “Wat doe je aan?’. Ik zal je hier wat inspiratie voor geven. Het belangrijkste is natuurlijk dat je outfit lekker zit en dat je er in kunt dansen. Nederland is Nederland, dus een kans op een bui is er altijd. Houd daar rekening mee. Espadrilles, sandaaltjes, hoedje en een kleedje kunnen natuurlijk niet ontbreken. Eventueel verder nog een vestje in je tas. Hieronder zie je een aantal outfit ideeën, zodat jij ready to go bent voor een festival.

1

 

Ik shopte deze outfit bij BoohooEen heerlijke zomerse outfit. Doe nog een leuke hempje of croptop onder de blouse en je bent zelfs voor het warme weer gereed. Een leuke gladiator sandaal erbij, een zomer hoed en een trendy rugzak en jij red je wel op het festival.

2

Deze outfit is met een leuk jurkje. Een simpele outfit maar toch erg festivalproof. En natuurlijk mag de espadrille trend niet ontbreken. Negen van de tien keer kijk ik voor espadrilles bij Dolcis, wat die zijn kwalitatief gewoon erg goed en de prijs is ook erg fijn. Na een dagje festival zien je schoenen er nooit meer nieuw uit, dus een betaalbare en leuke schoen vindt ik dan wel zo belangrijk. De rest vond ik online bij Topshop. Ook zeker een winkel die je niet mag overslaan mocht je festival outfits zoeken.

3

Een heerlijke combi met deze jumpsuit. Ik shopte deze hele outfit bij H&M, Fringes, i love fringes. En dat is natuurlijk helemaal festivalproof. Als kleuraccent voegde ik de roze haarband toe, dit staat toch helemaal leuk. Hier kan jij zeker weten mee verschijnen op een festival.

 

Ik ga dit jaar waarschijnlijk naar de Zwarte Cross, en eind augustus ga ik naar We Love the 90’s In Nijmegen. En jij? Ga jij nog naar festivals? En wat trek je dan het liefste aan?