winterjas 2015Nu het slechte weer eraan komt, gaan we allemaal massaal weer op zoek naar een winterjas. Want ja, die kan je soms in Nederland wel gebruiken. Nu vind ik een winterjas nu nog een beetje vroeg, maar een tussenjas, een wat dunnere jas, is wel super handig. Niet te warm en niet te koud. Ik vond op Boohoo.com 4 hele mooie jassen. Kijk je mee?

boohoo.com

Deze jassen zijn natuurlijk niet zo heel dik en niet echt te gebruiken als volledige winterjas. Maar mocht het weer wat zachter zijn en met de herfsttemperaturen kan je deze jas natuurlijk prima dragen.
De eerste en de laatste zijn dezelfde, maar zo leuk!  Die jas wil je toch in alle mogelijke kleuren. Vorig jaar zagen we deze jas ook al heel veel en het lijkt er dus op dat de trend zich nog even voortzet.

Daarbij zien we dit jaar de poncho / cape weer terug. Een fijne trui eronder aan en cape erover heen, riempje erom, en je bent ready to go!

Ik vind persoonlijk een lange jas erg mooi en chique. Je kan hem op verschillende manieren dragen, als een soort van jasje en dan op je chique jurkje of gewoon als herfstjas.

Voor mij is een winterjas shoppen wat lastiger, ik krijg natuurlijk een babybump en kan niet alle jassen aan, laat staat dicht krijgen. Maar bovenstaande jassen van Boohoo.com zijn als tussenjas wel ideaal.