imageI have new shoes! Nu ik “hoog” zwanger ben kan ik helaas geen hakken meer dragen. 2 weken geleden droeg ik voor het laatst enkellaarsjes met een hak en dat was die dagen erna geen succes. Veel last van mijn bekken daardoor helaas. Dus ik zit, de komende tijd, vast aan mijn sneakers en platte schoenen. Maar ik was bij Schuurman Schoenen door de sale aan het snuffelen en ik kocht Dr. Martens, schoenen waarvan ik jaren geleden dacht deze nooit te zullen gaan kopen en dragen.

dr. martens

Tadaa, ik kocht Dr. Martens. Nooit gedacht. Jaren geleden vond ik ze zo lelijk en associeerde ik ze toch wel met mensen uit de alternatieve hoek. Hokjesgedrag, slecht he.

Maar ik zag ze in het rek staan en ik vond ze ineens leuk. Ook omdat ik de afgelopen tijd op internet al zag dat ze heel leuk gecombineerd kunnen worden. Met jurkjes en rokjes. En zowel in de winter als in de zomer.

image

Ik trok ze aan en ze drukten een beetje op mijn wreef, maar naar eventjes lopen in de winkel was dit al weg en liepen ze als een zonnetje. Het eerste wat ik merkte was dat je het idee hebt je echt op wolken loopt. Maar dat komt door de AirWair. Dat wil zeggen dat er een zool onder zit met een luchtkussentje. Heerlijk toch?

Nieuw kosten deze €134,99 en nu ging er 30% af en daarna nog 20%. Ik heb er nu €75 euro voor betaald.