coke-vs-pepsiGisteren zag ik op Elegantic.nl een hele leuke TAG voorbij komen, namelijk de Merken-Fan-Tag. Ik ben niet heel erg merkvast eigenlijk. Wel weet ik welke merken ik lekkerder vind qua eten, drinken of als drogist bijv. Maar perse een Michael Kors horloge of tas, nee dat hoeft van mij niet.

1. Coca Cola of Pepsi?
Pepsi, heerlijk! Lijkt wel of die wat zoeter van smaak is.
2. McDonald’s of Burger King?
McDonald’s heeft mijn voorkeur. Jammie! Wel op z’n tijd natuurlijk. Burger King vind ik ook lekker, maar toch is McDonald’s mijn favoriet.
3. Nivea of Dove?
Nivea, ik vind de crème echt onwijs lekker. En het smeert ook heel fijn. De deodorant van Dove kan ik niet tegen. Daar krijg ik uitslag van onder mijn oksels. De douchegels zijn dan wel weer heerlijk.
4. Etos of Kruidvat?
Kruidvat, ik kom eigenlijk nooit bij de Etos. Fijne aanbiedingen en leuke artikelen. En natuurlijk mijn favoriete  make-up merken Catrice en Essence.
5. Spa of Chaudfontaine?
Heb ik geen voorkeur in.
6. H&M of Zara?
H&M, heerlijke collectie voor een lage prijs.
7. Essie of OPI?
Beide! Ik vind Essie heel fijn lakken, maar de lakjes van OPI zijn prachtig!
8. Xenos of Action?
Oeh, lastig. Ik kom regelmatig bij de Action, omdat wij geen Xenos hebben hier.  Voorkeur Action, maar beide hebben superleuke dingetjes.
9. Febo of Bram Ladage?
Uh, laatst genoemde ken ik niet. Febo dan maar.
10. Douglas of Ici Paris?
Beide! Kan niet kiezen hieruit. Ligt aan de aanbiedingen die ze hebben;)
11. Sportlife of Stimerol?
Sportlife, heb ik eigenlijk altijd. Waarom? Geen idee..
12. Windows of Apple?
Apple! Mijn iPhone en iPad draaien hierop. Super fijn! Mijn laptop helaas nog op Windows. High on my wishlist een apple computer of laptop. Sparen Sparen Sparen.
13. V&D of Beijenkorf?
Bij beide kom ik eigenlijk nooit.
14. Lays of Doritos?
Lays, Lays, Lays. Heerlijk vind ik die chips. Maar Doritos op z’n tijd ook hoor, met een heerlijk salsa sausje erbij. Maar liever heb ik nacho’s, zoals bijv. in de bioscoop.
15. Lidl of Aldi?
Dan denk ik toch Lidl. Die winkel vind ik vriendelijker en fijner. Maar de producten van Aldi zijn ook altijd goed en lekker.
” Zonder welk merk/winkel zou jij niet kunnen?