colourful rebel

Ik ontdekte een super tof nieuw merk. Of nou ja nieuw, voor mij wel nieuw. Namelijk Colourful Rebel. Wat een super leuk merk en ik ben dan ook blij dat ik het ontdekt heb. Ik bestelde een flared pants en ik ben fan!

colourful rebel

Het is een Colourful Rebel rib flare pants met de kleuren donkergroen en okergeel. Een hele mooie kleuren combinatie vind ik persoonlijk. Ik bestelde de broek bij Otrium.nl. Hij kost €17,48. De normaalprijs is €49,95. Dus een hele fijne korting en een top prijs. Je voelt namelijk ook wel echt dat de broek van goede kwaliteit is. Hij schijnt niet door en voelt lekker aan. Het is een wat dikkere broek, dus ook heerlijk om straks in de herfst en winter te dragen.

Ik combineer hem hier met een okergeel oversized blouseshirt van River Island. Deze is al van vorig jaar dus ik weet niet of hij nog te krijgen is. Maar de broek van Colourful Rebel dus wel. Je shopt hem hier.

Ik weet zeker dat ik deze broek veel ga dragen de komende tijd. Je kan hem natuurlijk ook goed combineren met een mooi t-shirt erop of wat netter met een blazer en een top eronder. Kortom, je kunt best wel heel veel kanten op met deze broek.