black white

Outfit wednesday en deze week heb ik wel een nieuwe outfit voor jullie. Een black & white outfit. Ik heb deze foto’s nog zelf gemaakt en helaas niet met mijn mooie lens, omdat ik hem op zelfontspanner moet zetten. Hopelijk komen er snel weer betere foto’s. Tot die tijd moet het nog even zo. Hopelijk vinden jullie dat niet erg.  Kijk je mee naar mijn outfit?

dept jumpsuit

Ik heb een nieuwe jumpsuit. Ik bestelde deze via Wehkamp en hij is nu in de Sale voor €29,95 i.p.v. €69,95. Super prijsje dacht ik. Hij zit ook echt super fijn en hij valt naar maat.

56

Ik combineerde deze jumpsuit met witte heels met blokhak van de Primark.

55

Ik droeg hieronder geen bh, maar mijn bikinitop van de Hünkemoller. Ook deze bestelde ik in de sale bij Hünkemoller voor Wehkamp. Als je op de link klikt kan je de bikinitop goed zien. Hij kost nu €17,50 i.p.v. €32,99. Alweer een goede sale, haha. Alle items die ik de laatste tijd koop hangen wel aan elkaar van de mooie prijsjes. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

58

59

Ik droeg hierbij mijn nieuwe Swarovski armband. Deze kost ik in de Designer Outlet in Roermond. Wil je weten wat ik hier nog meer gekocht heb voor mooie prijzen? Bekijken dan even de video hieronder.