adidas sneakersI love new shoes and i love sneakers. Je kunt nooit teveel sneakers hebben naar mijn idee. Ik was dan ook blij verrast toen ik een paar mocht uitzoeken op de webshop DefShop. Kijk je mee naar mijn nieuwe sneakers van Adidas?

adidas

Tadaa, dit zijn ze. Leuk toch? Ze lopen ook echt heerlijk. Het enige nadeel kan zijn, dat het soms een beetje wroeten is om je voet erin te krijgen. Het is namelijk geen lip die de schoen heeft maar het is 1 geheel en alleen de veter kan je strak strikken. Een soort van instapper met veters. Lastig hè? 😉

Deze adidas Race Lite zijn overigens nog steeds te verkrijgen. Klik daarvoor hier. Ze kosten €49,99. Ik heb normaal gesproken maat 39, maar ik bestelde een 38 2/3 en deze passen perfect.

DefShop heeft nog veel meer dan alleen sneakers. Zo verkopen ze ook diverse soorten kleding voor heren en dames en hebben ze toffe 24H deals. Ik zou zeggen neem zeker eens een kijkje. Je hebt je bestelling ook best wel heel snel in huis. Het duurde ongeveer 3 werkdagen.