De handmade collectie is prachtig, dat ga je later zien. Maar zo ook deze haarband. Wauw, wat mooi. En deze is absoluut niet alleen om te dragen voor kinderen. Hij is Elin te groot maar ik vind hem zo mooi dat ik deze absoluut vaak zelf ga dragen.

Deze haarband is ideaal voor een feestje maar kan ook heel goed alledaags gedragen worden vind ik. Zo heb ik hem gewoon gedragen naar mijn werk. Maar draag ik hem ook rustig met het uit eten gaan of tijdens uitgaan.

zenner collectie

 

Ik draag mijn haar met een haarband altijd zoals op de foto’s. Ik vind dit heel mooi en het is snel gedaan in de ochtend. Als jullie hiervan een tutorial willen let me know. Dan ga ik deze maken. En trust me het is heel erg simpel. Dus iedereen kan het en het kan ook zeker met haar wat op je schouders valt i.p.v. lang. En het fijne hiervan is, het blijft goed zitten. Haarbanden moet ik altijd vastzetten op mijn hoofd anders glijd het af of blijft het niet zitten zoals ik wil. En door dit kapsel blijft het heel erg goed zitten, de hele dag en/of avond.

De foto is een beetje blurry, excuses. Mijn programma om foto’s goed te verkleinen werkt niet. Iemand een tip?

Een closer look van de haarband. Zoals je ziet zitten er echt een heleboel kraaltjes/steentjes in verwerkt. Echt super mooi. En ook het patroon vind ik heel classy en chique.  Ik ben er dan ook super blij mee.

De collectie is al in de winkels verkrijgbaar. Wat vindt jij van deze haarband?