spring blossom

Vorige week hebben jullie in mijn nieuwe video kunnen zien dat ik de Trekpleister verwenbox mocht ontvangen. En daarin zat deze heerlijke Spring Blossom eau de parfum. Een exclusieve geur voor Trekpleister. Ik beloofde jullie een review en die heb ik vandaag voor jullie. 

Spring Blossom zit in een mooi doosje. Mooie bloemen aan de voorkant en een mooi groen/blauw doosje. Op de achterkant is nog een tekst te lezen.

De lente hangt in de lucht; bloemen steken voorzichtig hun kop op,
de eerste zonnestralen lokken ons naar buiten en de
natuur kleurt prachtig pastel. Een glimlach op je gezicht. Lente in een flesje.

Het laat dus al merken dat het een zoet geur is. Nu is deze geur inderdaad perfect voor de lente en zomerdagen die eraan komen. Hij is heerlijk fris en licht bloemig. Wat wel heel fijn is, is dat hij erg lang blijft hangen.
Ik houd van frisse en bloemige geuren dus deze is dan ook echt ideaal voor mij. Mocht je dus meer van de zwaardere geuren zijn dan zou ik deze Spring Blossom geur niet kiezen.

Het flesje vind ik heel mooi. Hij is simpel vormgegeven maar door de aparte ronde open dop wordt hij toch wat meer exclusief en minder standaard.  Spring Blossom Eau de Parfum is dus exclusief verkrijgbaar bij Trekpleister voor een hele fijne prijs.

Artes Florales Spring Blossom parfum- 7,99 euro