soph x

Ik kwam dit prachtige Soph X Makeup Revolution palette tegen bij Kruidvat. Mijn oog viel gelijk op dit mooie palette met fantastische kleuren.
Ik had geen idee wie Soph is. Dus dat heb ik even op moeten zoeken. Ze is een Britse Youtuber. Lees en kijk je snel mee naar de review en swatches?

Het palette

Het is niet bepaald een heel basic oogschaduw palette, maar één met echt uitsprekende kleuren. Je ziet de kleur rood en bruin/paars er in terugkomen. Mocht je net even wat anders willen qua ooglook dan is dit palette echt prima. Maar je kan er ook best heel goed een normale lichtere ooglook mee maken.

De buitenkant is ook echt super tof! Een hele mooie rosé gouden kleur wat tevens spiegelt. Zoals je hierboven kunt zien. Het behoeft weinig uitleg, hij ziet er gewoon super mooi uit.

Swatches

Er zit een ruime keus aan kleuren in. Zowel bruin tinten als, rood, oranje en paars, rode kleuren. Erg mooie keuze aan kleuren in dit Soph x palette. Je kunt met dit palette heel veel kanten op. Zowel dus een mooie dagelijkse look als een wat zwaardere smokey-eye. Maar dan bijv. niet een standaard smokey-eye maar eentje met mooie rode kleuren.

Het enige wat er niet inzit is een highlight kleur om net even de binnenkant van je oog een mooie highlight te kunnen geven. Maar goed, dan moet je er maar even een andere palette bij pakken. Heel erg is het ook niet.

Er zitten zowel matte als shimmers in. 12 om 6 om precies te zijn. Een mooie verdeling in de kleuren. Deze kleuren verschillen wel echt van elkaar en dat is dan ook heel goed uitgekozen. Zowel warme als koele tinten en ze zijn gemakkelijk aan te brengen. De fallout is er wel, maar valt heel erg mee.
En als je eerst een primer of een concealer aanbrengt op je ooglid, denk ik dat de kleuren nog beter en mooier overkomen.

Everyday-Running Late-Infinity-Cheesecake-Cookie Dough-Dreams
soph x
Vitamin C-Sweet N Sour-Twenty One-Romance-Enchanted-Lakes
soph x
Brownies-Chocolate Orange-Mulled Wine-LA Sun-Aurora-Reputation

Ooglook

Ik maakte deze keer een redelijk basic ooglook met dit palette. Ik zal binnenkort een keer uitpakken met een rood/paarse smokey eye en dit zal ik dan delen op mijn Instagram.

Het is dus echt een alledaagse look. Houdt mijn Instagram dus in de gaten voor andere ooglooks van dit palette.

Ik vind dit palette een goede aankoop. De prijs is prima en de kwaliteit ook zeker. Het enige jammere is misschien dat de highlight kleur er niet in zit, maar echt storend is dit ook niet en dit is natuurlijk ook heel persoonlijk.
De koopt dit Soph x palette van Makeup Revolution bij o.a. Kruidvat voor €11,99.