s.Oliver for herVandaag helaas geen A Sneak of My Week want ik heb helemaal geen foto’s van afgelopen week. Nu heb ik ook niet heel veel gedaan en ben ik vergeten foto’s te maken van hetgeen dat ik wel gedaan heb. Wel heb ik voor jullie een review van een heerlijke geur. Namelijk de s.Oliver for her. Ik ontving deze eau de toilette tijdens een persdag waar ik vorige week aanwezig was. Lees je mee?

image

De verpakking is simpel maar wel elegant vind ik. Een lichtroze doosje met de naam van de geur erop. S. Oliver for her. Een simpele naam maar heel duidelijk. Door het lichtroze doosje denk ik gelijk aan een wat zoetige geur.

image

Het flesje is heel erg mooi. Zeer stijlvol. Dit flesje heeft wel iets van de geuren van Chloe. Maar toch is het net anders. En het lichtroze strikje maakt het af. Heel erg mooi.

Topnoten
Roze peper, lychee, bergamot

Hartnoten
Rozen, pioen, magnolia

Basisnoten
Iris, musk, amber

Dat ik aan een zoetige geur dacht tijdens het zien van het doosje klopt dus wel. Hij is elegant en bloemig en zelfs nog licht fruitig. Heerlijk! Ik houd heel erg van zoete, frisse geuren.

  • Een elegante, bloemige compositie die met het florale hart en het vleugje Turkse roos, de licht fruitige pioenroos en de verfijnde magnolia een prachtige vrouwelijke sensualiteit verspreidt.
  • De compositie is verfrissend met roze peperbessen, de levendige frisheid van bergamot en de exotische geur van lychee.
  • De geurcompositie is ingebed in een poederig zacht bedje van iris, muskus en amber. Hierdoor is de vrouwelijke toets van de compositie fluweelachtig.
  • Elk moment verdient het om een prachtige herinnering te worden. De nieuwe geur van s.Oliver For Her viert deze bijzondere momenten.

s.Oliver For Her is een innemende en elegante, bloemrijke compositie, die vrouwelijke sensualiteit uitstraalt door de bloemige hartnoot met Turkse roos, delicate fruitige pioen en zachte magnolia. De topnoot bevat verfrissende roze peper, levendige bergamot en de exotische geur van lychee. Gehuld in zachte iris, muskus en amber, geeft het parfum een vrouwelijke uitstraling met een fluweelzachte finish.

Ik vind hem heerlijk en het is echt een op en top vrouwelijke geur. Een heerlijke frisse geur.

Info en verkrijgbaarheid

s.Oliver FOR HER
Eau de Parfum, 30 ml, € 23,95
Eau de Toilette, 30 ml, € 19,95
Eau de Toilette, 50 ml, € 28,95