image

Winactie verlopen

Mijn vriend knabbelt al zo lang als ik hem ken op zijn nagels. En hij vertelde mij dat hij in het verleden weleens manieren geprobeerd heeft om eraf te komen maar helaas zonder succes. Nu kreeg ik Raylex opgestuurd en we gingen dit natuurlijk uitgebreid op hem testen. Hij is echt de ideale proefpersoon hiervoor. En is hij eraf? Lees snel verder? 

imageHet is natuurlijk een lastige verslaving waar je ook lastig vanaf komt. De vieze nagellak, werkte niet. Op het doosje staat ‘Stop Nagelbijten’ en ik ga het meteen aan Bram met de hoop dat het werkte. Ik had de review van Cynthia gelezen en had goede hoop. Testen maar.

Raylex ziet eruit als een markeerstift maar dan een kleurloze. Elke ochtend en eventueel avond breng je dit aan op de randen van je nagels. Het werkt 24uur lang. De vloeistof die ervan af komt trekt in je nagels, je ruikt het niet en ook heel belangrijk het glanst niet. Maar wat ik wel weet is, dat het ontzettend vies is.

image

Ik weet dit doordat Bram regelmatig riep dat het heel vies was. Als hij dan toch op zijn nagel wilde knabbelen. De eerste keer was binnen een paar uur, we waren op een feestje en hij moest echt zijn mond goed spoelen want het is zo vies. En ja hoor, meneer bleef van zijn nagels af.
Nu heeft hij het een tijdje gebruikt en zowaar gingen zijn nagels weer gewoon groeien. Een klein wit randje ontstond er.

image

Alleen heeft hij het wel te snel niet meer gebruikt, waardoor het knabbelen nu weer verder gaat. Ik denk echt dat je het 2 maanden aan een gesloten moet gebruiken wil je echt blijvende resultaten zien.
Één nadeel naast de smaak, is dat je bijv. met chips eten of met je handen eten je ook wat kan proeven van de vieze geur. Dus dat wordt voorzichtig eten of met bestek.

Het leuke is, ik mag 2x een Raylex stift weggeven, kan jij het goed gebruiken of ken jij iemand die dit goed kan gebruiken? Volg me dan op Bloglovin en like dit bericht. Laat in de comments hieronder even een reactie achter dat je graag meedoet en je mij volgt.
Over 3 weken maar ik 2 winnaars bekend.

Raylex kost €18,95 en is bij drogist en apotheek te koop.

Deze review bevat een product die is opgestuurd