pink glitter show

Ik heb een nieuw oogschaduw palette, namelijk de Pink Glitter Show van Essence. Deze kreeg ik van ‘Sinterklaas’. Ik ben er super blij mee, want de kleuren zijn echt prachtig. Graag wil ik het je laten zien. Dit palette komt trouwens uit de ‘Royal Party’ collectie. Dit is een samenwerking tussen Catrice en Essence.

Het palette

pink glitter show

De buitenkant van het palette ziet er werkelijk prachtig uit. Mooie gouden palette met een spiegel erin. En daarop liggen weer allerlei roze glitters en gouden glitters. Super mooi vorm gegeven. De glitters schuiven heen en weer als je het palette schuin houdt. Dit is ook één van de mooiste paletten qua vormgeving die ik heb. Samen met dit I Heart Revolution palette. Maar toch vind ik deze van Essence mooier. Je krijgt trouwens bij dit palette een super leuk stickervelletje. Een leuk extraatje.

pink glitter show

Zoals je kunt zien heeft het palette in totaal 12 kleuren. Maar liefst 9 glitter/shimmer kleuren en 3 matte kleuren. Mooi afgewisseld zo en de combinatie van kleuren vind ik prachtig.

Swatches

Promise my Love / Girl Next Door / Mirror mirror on the Wall / In the Moonshine / Put a Ring On It / Be My Romeo
Here I am / Love story / Castle made of Sand / Last kiss / Dine & Wine / Royal Gardens

Zoals je ziet op mijn arm zijn de kleuren best heel goed gepigmenteerd. Let wel op wat fall out, dus even aftippen voor je het aanbrengt. Zodat je niet allemaal oogschaduw poeder onder je ogen hebt zitten. Maar zowel de shimmer kleuren als de matte kleuren zien er erg goed uit. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over. De kleuren blenden ook gemakkelijk. Hieronder zie je de ooglook die ik maakte met dit palette. Dit is een rustige, all day ooglook. Maar je kunt ook uitpakken met de donkere kleuren en zo een wat meer knallende look maken. Of een toffe look voor de kerst.

Ooglook

Ik ben erg tevreden over dit palette en ga hem dan ook vaak gebruiken. Er zitten, zoals ik zei, alledaagse kleuren bij voor een rustige look maar ook wat opvallendere kleuren. Je kunt alle kanten op met dit palette. Het is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99.