ovale foundation kwastEen tijdje geleden bestelde ik een nieuwe make-up kwast. Namelijk een ovale foundation kwast. Ik had deze al van Mac gezien maar geen idee of ik het fijn vind werken. Dus bestelde ik een goedkope via Ebay. Het lijkt een beetje op de borstel die ik ook voor Elin haar haartjes gebruik. Haha. Maar wat vind ik van deze borstel? Lees snel verder.

image

Deze make-up kwast heeft een mintgroen handvat en is bedoeld voor het gezicht. Je kunt er foundation mee aanbrengen maar bijv. ook blush en bronzers. Eigenlijk is hij heel erg veelzijdig.

Hij ziet er natuurlijk wel een beetje gek uit. Een ovale kwast, maar het vasthouden went al heel snel. Je hoeft ook helemaal niet veel druk op de kwast uit te oefenen bij het aanbrengen van je foundation. Hij ligt lekker in de hand.

Ik gebruik hem zelf als een foundation kwast. Hij brengt de foundation gelijkmatig en streeploos aan. En geeft een prachtig effect. En met deze kwast kan je ook goed bij de moeilijke plekjes komen, zoals bijv. bij je neus en wenkbrauwen. image

Ik ben erg tevreden. Mocht je ook opzoek zijn naar een goedkope foundation kwast om hem bijvoorbeeld eens te testen. Ik kocht hem op Ebay voor €1,70. Je kunt hem hier vinden.

 

 

Lijkt een ovale foundation kwast jou iets?