oh so hip

Oeh wat leuk! Zo reageerde ik toen ik een aantal sieraden mocht uitzoeken van Oh So HIP en zoals jullie, denk ik, inmiddels wel weten, ben ik gek op sieraden. Wat een ruime keus heeft Oh So HIP. Je vind hier trendy items maar zeker allemaal ‘everyday’ sieraden.. Ik heb gekozen voor een ketting en 2 armbandjes. Kijk je mee?

Webshop Oh So HIP

Er is dus een ruime keuze aan sieraden in de webshop. Je vindt hier onder andere kettingen, ringen, enkelbandjes en armbandjes.

Oh So HIP heeft een uitgebreide collectie sieraden. Bij Oh So HIP online shop kun je de leukste oorbellen, kettingen, armbanden en ringen shoppen. Daarnaast kun je bij ons sieraden vinden die passen bij een bepaald seizoen zoals enkelbandjes. Onze collectie sieraden is met zorg samengesteld. We houden natuurlijk de laatste trends in de gaten, maar bij Oh So HIP shop je ook een grote collectie minimalistische tijdloze sieraden. Onze collectie sieraden is een mix van verschillende grote en wat kleinere merken uit Nederland maar ook uit het buitenland. Sieraden merken die je bij Oh So HIP online kunt shoppen zijn o.a. Club Manhattan, À La, Xzota, Midsummer Star, Flawed, Aran, My Treasure Hunts, Lobibeads, Bulu Brands, Lunai en ons eigen label Oh So HIP. 

oh so hip

Je bestelling wordt heel snel geleverd en je vindt de sieraden in prachtige zakjes. Dat doet mijn hart al sneller kloppen. Als een sieraad mooi verpakt is. En dat ze mooi verpakt zijn, kun je wel stellen.

oh so hip
Super leuk toch?

Mijn keuze

Zoals ik zei koos ik voor 2 armbandjes en een ketting. Zo koos ik voor deze 2 toffe armbandjes. De ene is simpel en overal bij dragend. Een groen satijnenkoordje met 2 hartjes in elkaar verbonden. Erg mooi vind ik zelf.
En het andere armbandje is een stoffen armbandje geïnspireerd op de woven bracelets van Dior. Dit armbandje is de perfecte aanvulling op mijn arm party. Heel erg leuk. En die blijft ook leuk op festivals bijvoorbeeld. Als dat weer mag natuurlijk.

oh so hip

Daarnaast koos ik voor een mooie dubbele goudkleurige ketting. Ik draag overigens meestal goud of goldplated sieraden. Het kortste kettinkje is een wat dikkere chain en de langere is een dun kettinkje met een hartje eraan. Dit past overigens ook weer goed bij het armbandje met de 2 hartjes.

En, ik heb nog zo veel meer leuks gezien op de webshop van Oh So HIP. Ik ga daar snel weer eens even rondneuzen. Ik ben fan, vanwege de mooie verpakking, de snelle levering maar bovenal van de leuke en mooie ruime keus aan sieraden. Voor een ieder vind je wel iets in deze hippe webshop.