Moederdag komt er weer aan en dat is voor de moeders onder ons natuurlijk een hele leuke dag. Hihi, dit jaar is alweer mijn 2e Moederdag. Super leuk! Maar dat terzijde, ik ga je in deze post een aantal leuke Moederdag cadeautips geven. Kijk je mee?

Een momentje voor haarzelf

Door je mama heerlijke verzorgingsproducten cadeau te doen, kan ze heerlijk genieten van een momentje voor haarzelf. Even weg uit de drukte en heerlijk douchen of in bad.  Hierboven zie je een heerlijke moisturising oil (vanaf €16,50) van O’right. Maar denk bijv. ook eens aan een heerlijke bodybutter of scrub. Of als ze een bad heeft een heerlijke bruisbal met een goed boek.

Dagje uit

Je kan je moeder of jullie samen natuurlijk ook op een dagje uit sturen. Een high-tea of lekker lunchen in de stad. Plak je er gelijk een dagje shoppen aan vast. Of natuurlijk in de avond samen naar de bioscoop. Nu bij La Cubanita is er een leuke actie. Onbeperkt tapas, een cocktail, een toetje en een kaartje voor de film Voor Elkaar Gemaakt voor maar €25. Super leuk toch?

Persoonlijk cadeautje

Wat het ook altijd goed doet, is een persoonlijk cadeautje. Een leuke mok met een tekst, een foto van haar kind/kinderen of bijv. bonbons met een foto of tekst. Altijd goed. Wat natuurlijk ook altijd goed is, is een mooie grote bos bloemen of een vaste plant voor in de tuin.

Natuurlijk is een sieraad ook altijd een goed idee. Dat blijft.

Hopelijk heb ik je zo wat leuke ideetjes gegeven om je moeder mee te verrassen deze Moederdag.