Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect MascaraAfgelopen donderdag was ik bij de Etos en ik zag bij het Miss Sporty vak alle mascara’s 2+1 gratis. En daar maakte ik natuurlijk graag gebruik van. Ik koos onder andere voor deze mascara die belooft je het false lash effect te geven. Ik was natuurlijk gelijk benieuwd. Hij is lekker budgetproof, maar is hij ook zo goed?

Miss Sporty MascaraNep wimpers zijn natuurlijk heel mooi, maar ik heb niet het geduld en de tijd om ze elke dag aan te brengen. En op zich heb ik best lange wimpers van mijzelf en met een beetje hulp van mascara creëer je dit effect natuurlijk zelf ook een beetje. 

image

Op de verpakking zelf staat niets over volume of lengte, dus het is een verrassing. Maar goed er staat false lash effect, dus dat zegt al wel iets over de mascara natuurlijk.
Ik heb de kleur 002 Extra Black. Nu is er ook geen 001, maar 002 is de enige. De mascara heeft een heel apart borsteltje, een vrij groot en veel dunne haartjes. Die haartjes staan dan wel weer wat ver van elkaar af.
Het borsteltje heeft een soort van 2 bolletjes in een wat het lijkt zandloper vorm.

Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect Mascara

Volgens Miss Sporty:

  • Een briljante mix van verschillende wax soorten en speciale ingrediënten zoals PVP en acrylic-resin zorgen ervoor dat de mascara goed aan je wimpers hecht. Je brengt de mascara laagje voor laagje aan, tot in de perfectie.
  • Het pigment in de mascara zorgt voor zo’n intense look, die je nooit meer kwijt wil. Lang, zwart, krullend, liftend en vol.
  • Eenmaal aangebracht blijft de mascara tot wel 16 uur op je wimpers zitten.

Hieronder zie je een foto met mijn wimpers na het gebruik van de Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect Mascara. Het maakt mijn wimpers mooi lang en vol. Ik vind niet dat het heel erg nep oogt, maar het is wel echt intens zwart. Aan de onderkant van mijn wimpers moest ik echt even wennen aan het borsteltje omdat je heel snel op je huid zit. Maar even oefenen en je hebt het voor elkaar. Ik heb hier 2 laagjes aangebracht. Voor de rest is het borsteltje heel fijn, want je kan echt elk haartje meepakken. En nog een voordeeltje; hij blijft heel erg goed zitten en zijn volume behouden.

Miss Sporty Mascara

Ik vind het een fijne en mooie mascara en zeker voor de prijs van €3,99. De verpakking is gewoon lekker budget en het effect is goed. Je kan de mascara kopen bij onder andere Etos. Ik heb nog 2 mascara’s liggen van Miss Sporty, deze komen nog online.