oogschaduw paletten

Afgelopen week was ik bij de Action en kwam ik daar deze 2 Max & More oogschaduw paletten tegen. Een nude/bruin kleurig palette en een wat fellere kleuren oogschaduw palette. Super low budget en mooie paletten, zo op het eerste gezicht. Zijn ze ook echt goed gepigmenteerd? Kijk snel verder.

oogschaduw action

De paletten zijn te koop voor nog geen 2 euro. Dus echt super low budget. Nu kan je denken, dan zal het ook wel niets zijn. Maar ik heb meerdere producten uit de Max & More lijn die wel bevallen, waaronder een bronzer dus wellicht zijn deze paletten ook goed. De paletten zitten in een doosje waarop alle kleuren afgebeeld staan die het palette bevat.

make-up action

De oogschaduw paletten zelf zijn mat zwart met glimmende letters erop. Prima en mooie paletten. Ze voelen heel licht en niet heel erg stevig maar goed voor nog geen 2 euro verwacht ik ook niet dat het hele zware paletten zijn. Ze voelen prima aan.

Dit is het nude kleurige palette. Met prachtige tinten. Van een soort highlighter achtige kleuren tot zwart. Je vind er zowel matte kleuren als kleuren met een shimmer erin. Zie de swatches hieronder.

********

********

********

Hierboven zie je alle kleuren van het nudekleurige palette. Hier en daar zie je dat er wat fallout is, maar nogmaals voor €2 had ik dat ook wel verwacht. Maar de fallout is helemaal niet zo heel veel, dat valt best wel mee. Ik vind dat ze kleuren wel heel goed gepigmenteerd zijn. Ik ben super blij met dit palette. Voor €2 absoluut geen miskoop.

Hieronder zie je de swatches van het gekleurde palette. Wederom zitten er in dit gekleurde palette ook nude kleuren en kleuren met een shimmer.

********

********

********

Ook dit palette heeft een lichte fallout maar is wederom ook goed gepigmenteerd. Ik ben er super blij mee.
Een ooglook komt later nog online. Maar ik zou zeker even naar de winkel gaan om deze oogschaduw paletten te scoren. Hoe de kleuren blenden weet ik nog niet, maar ik verwacht niet al te grote problemen.

Dus, dat wordt rennen naar de Action.