max moreEens in de zoveel tijd ga ik even neuzen bij de Action. Ik vond daar een hele mooie Max & More highlighter. Dat is tenminste hoe Action ze zelf noemt. Ik vind het qua kleuren meer een glimmende bronzer. Maar ik heb hem natuurlijk getest en ik ga jullie vertellen wat ik ervan vind.

 

 

Ik kocht de 01 Nude kleur. Ze zien er goed uit. De prijs is echt waanzinnig fijn want deze Max & More highlighter kost maar €1,89. Echt waar! Geen geld toch?
De highlighter zit verpakt in een kartonnen doosje. Op de achterkant staat bijvoorbeeld nog dat het product dierproefvrij is. Super goed.

De highlighter is simpel en goedkoop ogend verpakt. Maar goed, wat wil je ook voor die €1,89. Ik vind het product er erg mooi uit zien en ik kon dan ook niet wachten om hem te gaan testen.

 

Zoals je kunt zien zijn het 5 warme tinten. Ik vind het wel bronzer tinten. De bovenste is echt een highlighter, maar doordat ze zo dicht bij elkaar liggen is het onmogelijk ze los van elkaar te gebruiken en heb ik in de swatch de kleuren ook gemixt. Net zoals je met een kwast eroverheen zou gaan. Wel passen de kleuren heel erg goed bij elkaar.

Hierboven zie je de swatch. Het is een echte bronzer kleur met shimmers. Maar ik vind het wel een hele mooie warme kleur.

Hierboven draag ik de bronzer. Nu moet hij nog wel meer uitgeblend worden zie ik. Hmm, ik vond dat niet zo heel gemakkelijk gaan. Je brengt echt heel snel veel te veel op. En dat terwijl ik maar heel lichtjes erover heen gegaan ben. De pigmentatie is super goed, maar in het geval van dit product had het minder gemogen. Ik moet nog eventjes leren omgaan met deze highlighter. Ik vind hem nog niet zo heel erg gebruiksvriendelijk. Maar hé, wie weet na wat oefenen met aanbrengen.

Liever heb ik een bronzer die ik moet opbouwen, waardoor je niet snel te veel aan kunt brengen. Voor €1,89 is het een prima product met mooie kleuren en een mooie shimmer. De kwaliteit is prima en ik vind het dan ook zeker geen miskoop. Maar het vergt even wat oefening in mijn geval.