live.laugh.celebrateEssence viert haar sweet 15! Speciaal voor deze verjaardag brengt essence van april tot juni de superfeestelijke trend edition live.laugh.celebrate! uit. Vier dit feest van 15 jaar liefde, plezier en levenslust met Essence mee! Het is een super leuke collectie geworden vind ik. Met allemaal feestelijke kleurtjes.

Essence Palette €1,59 en €1,99

Stel een combinatie van jouw favoriete oogschaduws samen en klik ze simpelweg in een palet voor 4 of 8 kleuren! Voor een feestelijk accent is er een partymix van coole, kleurige micropareltjes.

Essence Eyeshadow €1,59

Wow, oogschaduw in tien supergave it-kleuren! Kies je favorieten om zelf een palet mee te vullen! Verkrijgbaar in de kleuren: best friends are forever, having a good time, life is beautiful, it’s my birthday, T.G.I.F., celebrate good times, the sun is shining, girls just wanna have fun, vitamin sea en i’m the lucky one.

Essence Fixing powder €1,59

Met deze transparante poeder blijft je make-up urenlang party-perfect! Verkrijgbaar in Party Proof.

Essence Lip base €1,59

Deze vederlichte basis is de ideale ondergrond voor lippoeder. Verkrijgbaar in let‘s get it started.

Essence Highlighter Powder €1,59

Deze highlight poeder geeft de jukbeenderen een natuurlijke glans. Verkrijgbaar in de kleur my special highlight.

Essence Lip Powder €1,59

Superzachte lippoeders voor een trendy, matte finish in roze of berry! Verkrijgbaar in de kleuren crush on you en everybody dance now!

Essence Shimmer Blush €1,59

Deze zijdezachte blush in abrikoos en rosé geeft je wangen een feestelijke opfrisser. Verkrijgbaar in de kleuren: rhythm of the night en blush up your life.

Deze Live.Laugh.Celebrate collectie van Essence vind ik echt een hele leuke. Super goedkoop en je kan je palette precies zo inrichten hoe jij dat wilt. Ideaal dacht ik zo.  Vanaf april tot en met mei ligt deze collectie in de winkel. Waar ik vooral heel erg benieuwd naar ben is de kwaliteit. Hoe is het pigment van de oogschaduws etc.
Ik denk dat ik rond april mei zeker weten een leuk setje ga samenstellen.
Wat vinden jullie van deze feestelijke collectie?