Lights of orient Ik liep van de week in de Kruidvat en ik zag in het Essence schap een prachtige collectie liggen. Namelijk het Lights of Oriënt oogschaduw palette. Ik vond hem er van de buitenkant prachtig uitzien en ook de binnenkant zag er veelbelovend uit. Ik nam hem mee en ik heb hem getest voor jullie.

image

Het palette heeft de naam We <3 Arabian Nights gekregen. De buitenkant ziet er echt prachtig uit. Een zwart palette met gouden details. Een mooie Arabisch uiterlijk. Het palette voelt wel een beetje goedkoop omdat er gebruik gemaakt is van niet al te stevig plastic.

image

Er zit een applicator bij met een spons en een kwastje. Maar deze vind ik niet fijn in het gebruik, dus ik gebruik liever mijn eigen kwasten.  Dit palette heeft zes verschillende kleuren oogschaduw die prachtig zijn van kleur. Er zijn 5 kleuren met een shimmer en 1 kleur is mat. De donkerste kleur is mat.

image

Hierboven zie je de swatches. Van een lichte highlighter met een prachtige shimmer tot een donkerbruinige matte kleur. Ik vind het hele mooie kleuren.

image

image

image

Excuse me voor mijn koortslip 🙁 

Dit is de ooglook die ik heb gemaakt met dit palette. De kleuren blenden goed en passen heel erg goed bij elkaar. De kleur keuzes zijn goed gemaakt.

Dit Lights of Oriënt palette is verkrijgbaar voor €4,59.