IsaDoraVandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik kreeg 2 supermooie lipsticks opgestuurd van IsaDora. Deze komen uit de Riviera collectie voor de lengte 2016. Ik review voor jullie de IsaDora Twist-Up Matt Lips 51 Bohemian en de 70 Vintage Pink. Kijk je mee?

image

De lipstick kan je, zoals de naam al zegt, twisten. Dat wil zeggen je draait je lipstick eruit. En er zit heel veel in. Super goed. Het heeft een mooie strakke afwerking, maar toch simpel. En aan de dop en onderkant zie je welke kleur er in zit. En zoals je op de foto kunt zien, komt die kleur super goed overeen met de kleur van de lipstick. De mooie vorm van de lipstick veranderd wel snel naarmate je hem vaker aanbrengt. Maar dat maakt niets uit. Het aanbrengen blijft makkelijk en goed gaan.

Douglas: “IsaDora zorgt met de Twist-Up Matt Lips voor een fluwelen, matte finish en een crèmig zacht gevoel op de lippen. De intensieve, langhoudende formule bevat veel hydraterende bestanddelen die voor een aangenaam draagcomfort zorgen zonder de lippen uit te drogen.”

image

Hierboven zie je de mooie gepigmenteerde kleuren van deze IsaDora lipsticks.  Links is de kleur 51 Bohemian en rechts zie je de 70 Vintage Pink. Beide zijn erg mooi en mat.  Ze brengen gemakkelijk aan en voelt zeker niet droog op de lippen. In het begin denk je misschien, zo mat is hij niet. Maar hij droogt zeker wel erg mat op. En hoe meer lagen je aanbrengt hoe meer kleur je krijgt. Dus hij is ook nog eens goed op te bouwen tot je gewenste kleur.

image

De kwaliteit is erg goed. Ze blijven lang zitten en ook het bijwerken is gemakkelijk. Ik gebruik ze inmiddels regelmatig, bijna dagelijks, en ik ben er erg blij mee.

IsaDora Twist-Up Matt Lips zijn verkrijgbaar voor €13,95 per stuk bij Douglas. Er zijn in totaal 15 kleuren beschikbaar van deze prachtige Twist-Up Matt Lips.

Ken jij het merk al en wat vind je van de lipsticks?