imageEerder deze week hebben jullie al een review kunnen lezen over 2 prachtige lipproducten van IsaDora. Nu is het tijd voor de Big Bold Mascara van IsaDora. Deze mascara belooft een verleidelijke en volumineuze look. Of ik het daarmee eens ben? Lees dan snel verder.

isadora big bold mascara

De mascara zit verpakt in een dikke zwarte huls met paarse details en zilveren letters. De mascara heeft een dikke, zwarte borstel, dat vind ik persoonlijk niet zo fijn. Dat maakt het lastig om het goed te doseren. De kleur van de mascara is diepzwart, dat is wel een pluspunt.

“De Big Bold mascara van IsaDora heeft een innovatieve 2-in-1-fiberborstel met lange en korte haartjes, hierdoor krijgen uw wimpers een verleidelijke en volumineuze look. De proactieve vetzuren verzorgen en beschermen de wimpers, terwijl natuurlijke polysacchariden voor een optimale wimperdichtheid zorgen. Door oogartsen getest”

image

Hierboven zie je mijn oog met en zonder de mascara. De mascara brengt wel een beetje dik en spinnenpootachtig aan en kost dan ook wel even een kleine beetje moeite om je wimpers mooi te spreiden. Persoonlijk vind ik een rubberen of een kleinere borstel fijner en die werken ook beter voor mijn wimpers vind ik.
Deze mascara is heel erg geschikt voor een alledaagse look. Ik vind niet dat het mij die super volumzing look geeft die de verpakking je belooft. Maar al met al voor een dagelijkse, niet te opvallende look is hij perfect.

image

Hierboven zie je de mascara aangebracht op beide ogen. Het effect is leuk en mooi maar niet overdreven volumineus.

De IsaDora Big Bold mascara is verkrijgbaar bij Douglas voor €14,95. Persoonlijk zou ik hem daarvoor niet zelf kopen. Ik heb betere ervaringen met goedkopere mascara’s waarbij ik een mooier effect krijg. Maar al met al, ik zal hem zeker vaker gaan gebruiken voor een all day look.