starry eyed

Zo, dat is lang geleden. Een beauty review. Maar ik kon het bij dit I Heart Revolution Starry Eyed palette toch niet laten om mijn mening met jullie te delen. Alleen de verpakking is toch al een plaatje? Bevalt hij ook echt zo goed of is het niet meer dan een mooi plaatje?

De verpakking en kleuren

De verpakking is super mooi. Een mintgroene kleur met allemaal glitters op de voorkant. Beweegbare glitters welteverstaan want als je het palette kantelt gaan de glitters ook die kant op. Erg leuk detail.

starry eyed

Hierboven zie je de kleuren van dit palette. 7 mooie metallic kleuren en 2 matte kleuren. Donkerblauw rechtsboven in de hoek en de lichte kleur onder in het midden. Ik opende dit palette en dacht gelijk, wauw mooie kleuren.

Swatches

starry eyed

Dit zijn de swatches van dit starry eyed palette. Ik vind ze mooi van kleur. Behalve de lichte matte kleur die zie je bijna niet. De rest zijn mooie gepigmenteerde kleuren. Zal dit ook zo zijn met het maken van een ooglook? Kijk snel verder.

Ooglook

starry eyed
i heart revolution

Hier boven zie je de ooglook die ik gemaakt heb. Ik maakte deze met de 2 matte kleuren en de metallic kleur linksboven in. En een beetje goudkleurig in mijn ooghoek.
Wat ik vind.. ja wat zal ik ervan zeggen. Ik vind de kleuren niet heel goed gepigmenteerd op de huid. Bij het aanbrengen op zich nog wel, maar na het blenden niet meer. Dit is heel erg jammer vind ik. Een echt heftige of uitsprekende look kan je hier niet mee maken.

Het is dat hij zo leuk is van de buitenkant maar het palette kost wel €11,99. Dus voor alleen de buitenkant best prijzig. Wil je een alledaagse look maken die niet heel erg op hoeft te vallen dan is dit palette erg geschikt. Ik had er persoonlijk alleen wat meer van verwacht na het zien van de kleuren.
Ik ben wel erg fan van de I Heart Revolution Highlighter.

Dit palette is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.