highlightersHighlighters i love it. Ik had tot voordat ik deze producten kreeg nog niet echt een favoriete highlighter gevonden. Maar dat is nu wel anders! Ik kreeg deze Sleek Elixer Illuminating Highlighters en wauw wauw wauw. Wat een prachtige highlighters. Kijk je snel mee?

highlighters sleek

De highlighters komen in 3 drie kleuren. ‘Sun Lit’, ‘She Got It Glow’ en ‘Poppin Bottles’. Ik ontving de laatste 2 om te reviewen. Het zijn mooie glazen potjes met een pipetje erin. Daar komt ook het woord drops vandaan in de titel van deze post. Op die manier kan je drops aanbrengen op je huid en mooi blenden.

De textuur is wel vrij dik, maar dat geeft helemaal niet. Want dan is het een stuk gemakkelijker om aan te brengen.  Wel is het handig even het pipetje af te vegen langs de randen van het potje, om eventueel knoeien te voorkomen. Daarna kan je het aanbrengen op je huid door in de bovenkant van de dop te knijpen.

Hierboven zie je de swatches van beide kleuren. Maar zoals je kunt zien zijn de highlighters super geconcentreerd en hebben ze beide een frisse ondertoon. De kleur ‘Poppin Bottles’ is ideaal voor mijn lichte huid. Die andere kan ook zeker wel maar is denk ik mooier op een wat donkere huid.

Hier zie je de ‘Poppin Bottles’ op mijn gezicht. Ik heb hem aangebracht net boven mijn jukbeen. Ik vind het een mooie subtiele highlighter. Je kan het natuurlijk dikker aanbrengen, maar ik vind dit mooi en opvallend genoeg. De rest van mijn make-up heb ik voor deze review rustig gehouden zodat je de highlighter goed kan zien.

Hier heb ik de roze op. Je ziet niet heel veel verschil zo op beide foto’s en beide zijn ze erg mooi. Als je goed kijkt zie je iets een roze tint erin. Maar deze komt denk ik beter uit en mooier naar voren met een donkere huid. Of in ieder geval niet zo’n lichte huid als ik heb.

Conclusie;

De ‘Poppin Bottles’ zit in inmiddels in mijn everyday tasje en gebruik ik dus ook zo goed als dagelijks. Ik vind hem heel erg mooi. En ik denk ook zeker dat ik deze weer ga aanschaffen als hij op is. Love it.

Highlighting Elixir Illuminating Drops – € 8,50 – Sleek, Ici Paris XL.