Een aantal weken geleden liep ik even in de Action en ik kwam deze highlighter drops tegen van Max & More. Een tijdje terug kon je al een review lezen over de highlighter drops van Sleek.  Deze zijn uiteraard een stuk goedkoper, maar is het net zo goed? Lees snel verder.

De highlighters zijn er in meerdere tinten maar ik koos voor 138 Dreamcatcher.  Het is een mooi potje met een pipetje erin. Waardoor je de drops op je gezicht aan kunt brengen en zo mooi kunt blenden. Ideaal.
Maar…. het pipetje werkt bij mij helaas niet :(. Ik moet het glazen pipetje erin dippen en dan uitsmeren over mijn gezicht om de highlighter erop te krijgen. Helaas. Dat is wel erg jammer en minder gebruiksvriendelijk.

Hier zie je de subtiele glow die deze Max & More highlighter geeft. Wel moet ik zeggen dat het lastig van je hand af te krijgen is en het dus erg longlasting is. Wat natuurlijk heel erg goed is.

Op bovenstaande foto draag ik alleen mijn make-up maar geen highlighter nog.

En op deze foto draag ik de highlighter. Zoals je ziet geeft hij inderdaad een mooie subtiele glow die precies goed is. Nu kan je hem uiteraard ook gaan opbouwen, maar ik vind dit voor alledaags perfect. De highlighter is prima te dragen naar je werk of een stukje meer aangezet voor een feestje. Ik vind de kleur erg mooi, alleen dus super jammer dat het pipetje niet werkt bij deze. Wellicht heb ik er toevallig één waarbij dit is en werkt het bij de rest wel. Dat hoop ik tenminste.

Ik ben hier ook erg blij mee. En is voor de €1,39 zeker de moeite waard om te kopen. Ja, je leest het goed! Maar €1,39. Geen geld toch? Dus dat wordt rennen naar de Action voor deze Max & More Highlighter Drops 😉