essence 15 jaarIk kreeg afgelopen week echt een super leuk bericht in mijn inbox. Zoals ik al eerder gemeld had, bestaat essence dit jaar alweer 15 jaar. Dat laten ze bij essence natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo was er natuurlijk al de Live.Laugh.Celebrate collectie om te vieren dat ze 15 jaar bestaan maar een groot feest mag natuurlijk niet ontbreken. Lees snel verder voor meer informatie en ook ga ik je vertellen hoe je kaartjes kunt bemachtigen.

Nu vraag je je vast af, waar gaat het feest gevierd worden? Dat is in het Tempodrom in Berlijn. Er zal een supergave sterrencast aanwezig zijn waaronder de Duitse social mediaster en artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn. Ook zullen er nog een aantal internationale mystery guests verschijnen.

Even een kort stukje geschiedenis over essence.
In 2002 bracht Christina Oster-Daum het merk essence tot leven met oneindig veel liefde, energie en passie. Sindsdien heeft het merk de harten van beauty-fans over de hele wereld veroverd. Ook zeker die van mij. Ik vind essence een super fijn product met een top prijs kwaliteit verhouding.

The Party
Zoals je net al hebt gelezen wordt het spetterende feest in de Tempodrom in Berlijn gevierd. Lucas Rieger zingt zijn essence birthday song “Side by Side’. Felix Jaehn zal zijn nummer 1 hits draaien en iedereen aan het dansen krijgen. Het is zeker een feest om naar uit te kijken deze #essencebirthdaybash.  Want er is meer dan alleen maar optredens. Zo kan je ook je eigen lipgloss maken in de essence Maker Shop. En er zijn nog veel meer verrassingen en superleuke activiteiten. Zeker wel een feest waar je bij wilt zijn.

Hoe kan je erbij zijn?
Ongeveer 1600 fans hebben de kans om dit megafeest met essence mee te vieren. En, de essence fanbase kan zèlf een persoonlijke bijdrage doen in de vorm van een zelfontworpen VIP-ticket. Uit alle inzendingen zal essence het winnende ontwerp kiezen en als officiële VIP-ticket gebruiken. En uiteraard win je ook 2 VIP-tickets voor jezelf en iemand die je mee wilt nemen.

Alle info vind je in de gratis essence app. Gebruikers kunnen in één oogopslag alle essence social media accounts zien en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Je vindt er ook leuke items voor bij de verschillende trend editions en exclusieve content over 15 jaar essence! Een barcode scanner en storefinder maken het nog gemakkelijker om je favoriete product te vinden. Verkrijgbaar voor Android en iOS.

De voorverkoop van de tickets is gestart op 15 Mei 2017 via Ticketmaster en Eventim. De consumentenadviesprijs is € 15 per ticket plus de gebruikelijke kosten.