Goddess of faithVorige week liep ik in de Kruidvat en daar stuitte ik op de I Heart Makeup collectie en mijn oog viel gelijk op deze highlighter. De Goddess of Faith highlighter. Ik ben gek op mooie highlighters en kon ook niet wachten om deze te gaan proberen. Ik heb natuurlijk foto’s voor jullie.

De verpakking ziet er mooi uit, het is een simpel wit doosje met de opdruk van Goddes of Faith erop. En zoals je ziet, is de opdruk hetzelfde als op de highlighter zelf. Alleen de highlighter zelf heeft de opdruk Goddess of Love. Een wit doosje met roze opdruk. Het how cute de highlighter is in een hartvorm.  

De highlighter is dus super leuk van kleur. Het doosje zelf is trouwens gemaakt van karton.  Lekker budget, maar dat is deze highlighter ook. Dus dat is geen probleem.

Goddess Of Faith is een intens glanzende, licht roze, champagne tint highlighter. Ik vind hem heel erg mooi. De kleur is heel erg goed maar het parelmoer overheerst niet.  Ik gebruik hem alleen op mijn jukbeenderen.

I Heart Makeup Goddess Of Faith Highlighter € 5,99

Ik vind hem super mooi. En niet te opvallend, hij hoeft niet heel erg geblend te worden. Soms zie je na het aanbrengen zo’n witte streep op je gezicht. Dat heb je met deze Goddess of Faith absoluut niet. Het is een leuke highlighter, voor een leuke prijs. De kwaliteit is goed en hij glanst heel erg mooi.

I Heart Makeup producten zijn (meestal tijdelijk)  bij Trekpleister en Kruidvat te koop.