imageEssence komt volgend jaar weer met een prachtige Trend Edition. Deze gaat “All That Greys” heten. Deze collectie neemt je mee terug naar de Twenties met hun glamour party’s. De collectie biedt party-proof producten met de focus op de meest trendy kleur van het nieuwe jaar 2016: grijs. Deze elegante grijze tinten worden gecombineerd met roze tinten en staan samen voor de retro-glam van de jaren 1920.

essence-all-that-grey-2

essence all that greys – smokey eye pencil
Met de kwalitatieve smokey eye pencil in zwart en zilvermetallic met automatische applicator breng je oogschaduwpoeder comfortabel aan. Elke keer wanneer de eye pencil geopend is, absorbeert de spons poeder uit het dopje zodat het gemakkelijk aangebracht en geblend kan worden.

Verkrijgbaar in: 01 back to black en 02 grey times.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence all that grey

essence all that greys – eyeshadowpalette
Roze, rood & grijs! Met zeven tinten bevat het oogschaduwpalet het complete kleurenpalet van deze trend edition. De zachte, poedertextuur met een hoge dekking is gemakkelijk aan te brengen met de duo-applicator. Dankzij de geintegreerde spiegel, kun je onderweg van de dansvloer naar de bar je make-up nog bijwerken.

Verkrijgbaar in: 01 7 shades of rose and grey
Consumentenadviesprijs: € 4,99

essence-all-that-grey-4

essence all that greys – lipgloss
Kiss & tell! De lipgloss zorgt voor prachtige kleuraccenten op de lippen en een glossy finish in donkerrood en lichtroze. Prachtige kleuren.

Verkrijgbaar in: 01 roaring red en 02 that’ s what rose would do.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence-all-that-grey-3

essence all that greys – corner lashes
De Twenties Look. Deze wimpers creëren een expressieve look in een flits. Breng de kunstwimpers aan op de buitenste ooghoeken zodat de eigen wimpers en voller uitzien. Inclusief wimperlijm.

Verkrijgbaar in: 01 a little party never killed nobody.
Consumentenadviesprijs: € 2,59

essence-all-that-grey-5essence all that greys – porcelain loose face & body powder
De lichte, losse poeder in zacht nude bevat lichtreflecterende pigmenten om je gezicht en lichaam een prachtige glans te geven. De powder puff verdeelt het poeder perfect.

Verkrijgbaar in: 01 be classy & fabulous.
Consumentenadviesprijs: € 3,39

essence-all-that-grey-6essence all that greys – nail polish
Gatsby’s collectie! Vier coole tinten variërend van steengrijs en antraciet tot zwart en donkerrood zorgen voor supertrendy nagelstijlen. Met twee effecten – parelmat en hoogglans, maak je diverse looks.

Verkrijgbaar in:
 01 back to black
02 step into the grey zone
 03 grey times
04 girl with a pearl
05 roaring red
Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence-all-that-grey-7essence all that greys – nail stickers
Parels & kant. Maak van nagels kunstwerkjes met deze nagelstickers – een zwarte kanten band en een enkel lijntje met lichte pareltjes. Een absolute eye-catcher en super uniek.

Verkrijgbaar in: 01 dressed in lace & pearls.
Consumentenadviesprijs: € 1,59

essence-all-that-grey-8essence all that greys – hair bandeau
Terug in de tijd! De antracietzwarte haarband met zilveren pailletten doet denken aan de legendarische Charleston look en haalt de unieke charme van de jaren ’20 naar boven.

Verkrijgbaar in: 01 ladies’ choice.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

Ik vind zelf het oogschaduwpalette heel erg mooi, of nou ja, hij lijkt mij heel erg mooi. Het haarbandje ga ik ook zeker proberen te scoren, samen met de lipglossjes.
Nu moeten we helaas nog wel even wachten want deze Essence collectie ligt pas vanaf half februari in de winkels.