we areAfgelopen maandag liep ik in de Kruidvat en mijn oog viel meteen op de nieuwe limited collectie van Essence. De We Are collectie. En ik vind het een super mooie collectie. Ik zag meteen 3 kleuren lipsticks die ik graag wilde hebben en dan ook zeker meenam. Ik nam oog meteen de bijbehorende lipliners mee. In deze post ga ik jullie mijn gekochte items laten zien en ook meteen reviewen en swatchen. Kijk snel verder want de lipsticks hebben een hele leuke vorm.

essence we are

Wat zien ze er leuk uit hè? De lipsticks hebben hebben een zwarte buitenkant met de kleur van de lipstick in hartjes erop “getekend”. Echt super leuk gedaan. Zo weet je meteen of je de rode, roze of berry kleur hebt. Natuurlijk kan je het ook op de onderkant zien. Daarop staat we <3 pink, we <3 red of we <3 berry. Het zijn velvet matte lipsticks.

review essence we are

Tadaa, kijk dan hoe leuk? De lipsticks hebben een vorm van een hartje. I love it!

lipliners essence

Dit zijn de lipliners. Ze hebben dezelfde kleuren als de lipsticks, wat super ideaal is. En ik gebruik eigenlijk nooit geen lipliners maar ik kocht ze er toch bij. Volgens mij blijft je lipstick mooier zitten en heb je een mooiere strakkere rand om je lippen heen. En het voordeel, je zie het niet als je de lipliner hebt gebruikt, de kleur is echt precies hetzelfde.

lipstick essence

We <3 Red

We <3 Pink

We <3 Berry

Hierboven zie je meteen ook de swatches van de kleuren. De liners en lipsticks zijn echt goed gepigmenteerd. Wauw, en ik vind persoonlijk de berry iets minder qua kleur, die is trouwens ook iets minder gepigmenteerd. Maar verder, i love them. De pink is absoluut mijn favoriet, ik vind dat een hele mooie kleur roze. En ik moet zeggen dat de lipsticks ook erg lang blijven hangen. Eraf halen gaat wel gemakkelijk. Maar ze houden het prima een tijdje vol.

Ook de liners blijven super goed en lang zitten en ze worden contouring liners genoemd.

De contouring lipliners kosten €1,59 per stuk. Super goedkoop! En de We are lipsticks zijn verkrijgbaar voor maar €2,59 per stuk. Say What? Yes only €2,59. Geen geld, dus ik zeg, rennenn naar de Kruidvat! Ik ga de roze sowieso vaak dragen maar de rode ook zeker weten. Conclusie; ik ben er super blij mee, de pigmentatie is super goed en de draagtijd i.c.m. de prijs ook. Ik neem hem gewoon lekker mee en werk hem bij indien nodig. Dat vind ik geen probleem.  Maar de eerste paar uurtjes is dit absoluut niet nodig.