Essence-My-and-my-Umbrella

Het regent, het regent..! Nou, voorlopig liever nog even niet. Maar ik wil jullie al wel vast een preview laten zien van de nieuwe trend edition van essence. In september en oktober maakt essence een heerlijke herfstwandeling in de regen met deze nieuwe collecite. Het is een selectie van de fijnste beautyproducten in de it-colours Rosewood, Camel en Grey. Onder de favorieten natuurlijk de matte lipsticks met een intensieve dekking in rosewoon en dark red. 

lipstick

essence me & my umbrella – matte lipstick
On cloud nine! Rosewood en dark red toveren een intense look met matte verleidelijke lippen als finishing touch tevoorschijn. Verkrijgbaar in 01 Crazy autumn love en 01 I ♥ rainy days. € 2,39.

oogschadw

essence me & my umbrella – matte oogschaduw
Under my umbrella! Twee matte oogschaduws in vanilla en grey met een fluweelachtige, zachte textuur om long-lasting looks te creëren. Verkrijgbaar in 01 Be your own rainbow en 01 Take me to the clouds.  € 1,99.

mini contouring

essence me & my umbrella – mini contouring set
BeautyFALL. De contour-set bevat twee mini potloodjes met een creme-textuur – elk met een highlighter en een contour-kleur. Met de bijgevoegde stap-voor- stap instructies is een perfect resultaat gegarandeerd. Verkrijgbaar in 01 Let a smile be your umbrella on a rainy day.  € 2,99.

eyebrow tickener

essence me & my umbrella – wenkbrauw shaper
Rainb(r)ows. De oogschaduwpoeder, voorzien van een innovatieve sponsapplicator, zorgt moeiteloos voor mooie en perfect gedefinieerde wenkbrauwen. Kies uit één van de twee tinten: voor blondines en brunettes. Verbruikbaar in 01 Brighter than sunshine en 02 Walking on the rainbow.  € 2,59.

blush

essence me & my umbrella – blush
Hella harvest! De Rosé blush met een coole quote “you can stand under my umbrella”  geeft iedere huidtint een frisse en gezonde touch. Consumentenadviesprijs € 3,39.

nagelsjabloom

essence me & my umbrellla – nagelstickers
Autumn leaves & Co. Creëer de leukste herfstdesigns, bijvoorbeeld parapluutjes, herfstblaadjes of wolkjes, met de praktische nagelstickers. Verkrijgbaar in 01 Happiness is…sharing my umbrella with you. € 1,39.

De Essence Me & My Umbrella collectie is vanaf september verkrijgbaar in zowel Nederland als België. De collectie ziet er heel goed uit en vooral ben ik erg nieuwsgierig naar de matte lipsticks.