Little eyebrow monstersMooie wenkbrauwen dat willen we natuurlijk allemaal. Nu gaat daar natuurlijk ook best wel wat tijd in zitten in je ochtendroutine.  Het bepaalt wel grotendeels de uitstraling van je gezicht. Essence komt deze zomer met een nieuwe trend edition ‘Little Eyebrow Monsters’. Deze edition heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte wenkbrauwen. Zowel verzorgende producten als een pincet. Deze zomer is het Brow Wow… met essence!

Little eyebrow monsters

essence little eyebrow monsters – eyebrow sjablonen €1,89
Sprekende brows! Drie verschillende sjablonen helpen bij de juiste brow-look! Voor sprekende wenkbrauwen waarmee je een echte statement maakt. Verkrijgbaar in 01 say yes to statement brows.

8

essence little eyebrow monsters – eyebrow treatment €2,59
Mooi verzorgd! Met deze treatment verzorg je je wenkbrauwen optimaal terwijl je slaapt. Dankzij de toevoeging van rijke oliën krijg je mooie gladde haartjes en geweldig mooie wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 01 no trick just treat.

6

essence little eyebrow monsters – eyebrow & highlighter set €3,39
Opvallende brows! Twee wenkbrauwpoeders in bruintinten en een highlighter zorgen voor de perfecte focus op je wenkbrauwen. Dankzij de fijne textuur en handige kwast kun je zelfs de fijnste haartjes accentueren. Er is een subtiele, lichte tint voor blonde en lichtbruine wenkbrauwen en een donkerbruine kleur voor brunettes en getinte beauties. Verkrijgbaar in 01 littles miss natural en 02 littles miss bold.

7

essence little eyebrow monsters – tweezer €1,99
De juiste vorm. Dit pincet, met een leuk brow-monster design, heeft een speciaal uiteinde waarmee je gemakkelijk de kleinste haartjes verwijdert en je wenkbrauwen in de gewenste vorm brengt. Het pincet wordt geleverd in een handig etui. Verkrijgbaar in 01 don’t touch the monsters.

5

essence little eyebrow monsters – eyebrow pen €2,99
Perfect getekend. Deze poeder in penvorm heeft een zachte sponsapplicator die ervoor zorgt dat de kleur perfect op de wenkbrauwen kan worden aangebracht. Er zijn drie verschillende tinten bruin voor lichte, medium en donkere wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 01 littles miss natural, 02 little miss bold and 03 little miss dark.

1

essence little eyebrow monsters – eyebrow fixing gel €2,39
In topvorm! Zorg ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in de gewenste vorm blijven met de eyebrow fixing gel. Dankzij de transparante textuur past de gel bij iedere wenkbrauwkleur. Verkrijgbaar in 01 hold’em in place.
3

essence little eyebrow monsters – eyebrow lifter €2,59
Lift je wenkbrauwen… Breng de perfecte highlights aan met de zacht glanzende textuur van deze supergave potloden – vlak onder de wenkbrauwen. De intens witte en zachte rosé kleur lift meteen zichtbaar je wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 01 lift’em up in white en 02 lift ‘em up in Rosy

4

essence little eyebrow monsters – eyebrow mascara €2,89
Volle brows! Deze speciale mascara voor de wenkbrauwen is er in een lichte en donkere kleur. De gel bevat kleine vezels die je wenkbrauwen mooi opvullen en waarmee je prachtige volle wenkbrauwen creëert. Verkrijgbaar in 01 ernie knows best en 02 bert knows better.