hug me it's cold outsideEssence komt met een hele leuke set om cadeau te doen of natuurlijk gewoon voor jezelf.  De Essence ” hug me it’s cold outside hand cream set “. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen! Hoe leuk is dat!

ESSENCE Hand Cream Set – € 3,39

 

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25 ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De drie versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die je gemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt! En die prijs hoe fijn is die?!  Hier komt je zeker het najaar/winter wel meer door.

Hoe leuk is deze giftset? En handcrèmes vind ik zelf altijd super fijn en heerlijk. Zeker in het najaar en in de winter. De set is vanaf november te koop bij Kruidvat. Dus je moet helaas nog wel eventjes wachten. Maar als cadeautip voor Sinterklaas of Kerst is deze natuurlijk super leuk.