Deluxe highlighterVorige week liep ik in de Kruidvat en zag ik bij de nieuwe Catrice It Pieces collectie een Deluxe Glow Highlighter palette liggen. Natuurlijk was ik meteen nieuwsgierig naar dit palette en ik nam hem dan ook mee. Het is een palette met 3 verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons. Deze zouden je huid moeten voorzien van een natuurlijke glas.

 

image
Het palette komt dus uit een Limited Edition van Catrice die momenteel verkrijgbaar is. De verpakking is simpel maar de letters zijn wel van metallic rosé goud. Dat vind ik dan weer een leuk detail.
Het palette is de kleur 010 The Glowrious Three. Maar nu is er ook geen kleur 020 of iets dergelijks. Dus waarom deze een code heeft, geen idee.
image
Het palette bevat zoals gezegd 3 highlighters. Nu moest ik wel even goed kijken bij het openen, want je ziet haast geen shimmer. Behalve bij de eerste.
image
Dit zijn de swatches. Helaas niet heel goed zichtbaar en ook niet echt een opvallende mooie glans.  De linkse heeft een mooie glans maar dat komt op de foto helaas niet goed uit.
image
Hier draag ik de kleur champagne, de meest linkse kleur. Zoals je ziet geeft die wel iets glans, maar is het niet echt duidelijk. Ik vind dit palette dan ook wel een beetje tegenvallen en had hier meer van verwacht. Ik gebruik liever nog mijn Rimmel by Kate Sculpting Palette.
CATRICE IT PIECES DELUXE GLOW HIGHLIGHTER – € 4,59