Catrice Kaviar Gauche

De kerstdagen komen er weer aan en natuurlijk doen merken hier ook aan mee. Catrice is zo’n merk met prachtige producten voor de feestdagen. Ik review het Catrice Kaviar Gauche oogschaduw palette. Matte oogschaduwtinten en een glimmende highlighter. Lees en kijk snel verder voor swatches en de ooglook.

image

Kaviar Gauche is een ontwerpersduo waar Catrice al eerder mee heeft samengewerkt. Dat is destijds zo goed bevallen dat ze nogmaals samenwerken met dit duo. En dit jaar hebben ze een prachtige collectie samengesteld. De producten zien er heel erg goed uit en helemaal niet low-budget.

Het palette is prachtig. Een mooi vierkant palette met op het deksel een laagje fluweel met een gouden print. Super mooi.

image

Hier zie je de fantastische kleuren. Er zit een spiegeltje in en 4 oogschaduwkleuren. Zoals je kunt zien op de foto zijn er 3 matte tinten en 1 glimmende highlighter. Super mooi toch?

image

De pigmentatie laat wellicht iets te wensen over want ik moest zeker wel een aantal keer over mijn arm heen om een mooie egale kleur te zien. Maar het zijn wel mooie kleuren. Ik was erg benieuwd hoe de kleur aanbrengt op je ooglid.

oog4

De kleur aanbrengen op het oog ging verrassend goed. De kleur brengt makkelijk aan en het blenden gaat ook fijn. Ik vind het hele mooie kleuren. Ik heb de kleur linksonderin over het hele ooglid aangebracht. Daarna bracht ik de rode kleur op de buitenkant van mijn ooglid en in mijn arcadeboog. Tot slot bracht ik de donkere kleur aan in mijn ooghoek om wat meer diepte te krijgen. En de highlighter bracht ik aan op mijn binnenste ooghoek en in het midden van mijn bewegende ooglid. Op mijn onderste ooglid bracht ik de donkere kleur in de hoek aan en de rode kleur op de rest van mijn onderste ooglid.

oog2

oog5

De Kaviar Gauche collectie van Catrice bestaat onder andere uit een lipstick en een nagellak. Zeker even de moeite waard om te kijken. Dit palette vind ik echt prachtig. En hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. De prijs voor dit Catrice Kaviar Gauche Eye Shadow Palette is € 4,99. Fijn prijsje voor deze kwaliteit.

 

Catrice Kaviar Gauche is in oktober en november 2016 te koop bij Kruidvat en Trekpleister.