blauw

En hier is dan de ooglook. Ik noem de look blauw, blauw, blauw. De reden snappen jullie denk ik wel, ik maakte alleen gebruik van de blauwe kleuren. De ooglook is gemaakt met het Only You Deep Dive Palette. Eerder deze week heb ik hier een review over geschreven.

Zoals in de review te lezen is ben ik heel tevreden over dit palette. Ik gebruik hem bijna dagelijks en de kleuren zijn echt heel erg mooi. De pigmentatie is fijn en opzich blend het ook goed. Nu ben ik niet heel erg aan het blenden gegaan want mijn fijne blendingkwast is niet meer wat het geweest is. Ik moet eerst daar nog een nieuwe voor kopen. Maar goed, ik vind de ooglook mooi gelukt en je ziet dat de pigmentatie goed is.

blauw

Ik heb dus gebruikt gemaakt van de blauwe kleuren van dit palette. En i love them!

blauw

Dit is de ooglook geworden die ik als eerste maakte met dit palette. Ik ga uiteraard ook nog aan de slag met de andere kleuren maar ik weet dat blauw altijd goed staat bij mij. Dus vandaar mijn eerste keus voor deze. Op mijn Instagram zal ik nog wel vaker ooglooks delen van dit Deep Dive Palette. Volg mij dus daar ook even om de looks te zien en andere leuke content uiteraard.