beautygloss nepwimpers
Nepwimpers, nooit heb ik eigenlijk hele fijne nepwimpers gevonden. Nu kreeg ik een super leuk pakketje thuisgestuurd met de nieuwe wimpers van Beautygloss i.s.m. Eylure. Wellicht heb ik dan nu eindelijk dé nepwimpers gevonden waar ik al lang naar op zoek was? Lees dan snel even verder.

image

Mascha heeft in samenwerking met Eylure 3 soorten nepwimpers uitgebracht. Namelijk de Silky, Pretty en Fluffy. Ik heb er 2 ontvangen en vandaag review ik voor jullie de Silky. En later deze week komt de Pretty online.

image

De verpakking is super mooi en lekker roze. Het is wel heel erg mooi dat er op de achterkant een foto staat met hoe de wimpers eruit zien. Een mooie realistische foto.

image

Ook staat Mascha haar handtekening op de zijkant van de doosjes. Hoe leuk en persoonlijk is dat. Echte Beautygloss doosjes, daar kan je niet meer omheen.

Door naar de review. De Silky wimpers. De wimpers ogen als mooie alledaagse wimpers. Zonder al te veel op te vallen of volume. De wimperhaartjes zijn heel fijn en hebben niet een enorme dichtheid, maar wellicht hoeft dat ook niet. Je kan natuurlijk altijd wat mascara gebruiken na het aanbrengen van de wimpers om ze net dat beetje extra te geven en je eigen wimpers ook te liften.

image

De wimpers haal je het beste voorzichtig met je vingers uit de verpakking aangezien de wimperband heel dun is. Voor het geval je te hard trekt en je de haartjes scheef trekt met je pincet. Met je vingers voel je toch iets beter wat je doet.
Ik hoefde voor mijn ogen de wimpers niet bij te knippen. Ook het aanbrengen gaat heel erg makkelijk. Je brengt de lijm aan, je wacht 30 seconden en je legt de wimpers in het midden van je oog en daarna druk je ze naar de buitenkanten aan. Dit kan je met je vingers of met een pincet doen. Daar merkte ik zelf niet zo heel veel verschil in. Het gaat gewoon makkelijk. Waarbij ik met andere merken nog wel eens echt aan het stuntelen ben, ging dit verrassend goed.

PicMonkey Collage

Links draag ik geen wimpers en geen mascara. Rechts wel en wauw hoe mooi zijn ze? Ik ben zo blij met deze wimpers. En al helemaal omdat ze herbruikbaar zijn. Jeej!! Dankjewel Mascha!

 

DSCN1090

DSCN1093

I love love love them. Makkelijk aan te brengen en super draagbaar. De Silky wimpers zijn verkrijgbaar bij Etos voor €6,99. Absoluut je geld waard. Ik verwacht deze dan ook zeer regelmatig te gaan dragen.
Of ik net zo enthousiast ben over de pretty wimpers dat lees je later deze week.

Nog even wat close-up foto’s omdat ik ze zo mooi vindt.

image

image