bangles

Deze prachtige bangles zijn natuurlijk een super leuk kerstcadeau. De bangles zijn van Kayasieraden en ze zijn echt erg mooi. Ik zocht deze uit zodat Elin en ik hetzelfde armbandje hebben en wij er nog 1 cadeau konden geven. Elin vond de tekst Ik vind je lief erg leuk en wilde er dan graag eentje aan mijn zusje geven. Ze heeft deze gekregen op haar bruiloft.

bangles

De bangles zijn van roestvrij staal en je kunt kiezen uit goudkleurig, zilverkleurig en rosé goudkleurig. Wij kozen voor goudkleurig. Dit koos ik omdat ik altijd gouden of goudkleurige sieraden draag en mijn zusje ook. Dus die keus was snel gemaakt.

Er zijn 6 teksten waaruit je kunt kiezen. Wij kozen, zoals je kunt zien, voor de tekst p.s. ik vind je lief. Daarnaast heb je de keus uit verschillende maten voor de bangles. Per bangle kan je de tekst en maat kiezen. Maar je kunt ook de kleur kiezen. Dus 3 verschillende kleuren bangles is ook geen probleem. En het leuke is dus dat er ook kindermaten zijn. Zo kan je dus twinnen met je zoon of dochter of neef en nichtje in het geval van mijn zusje en mijn dochter natuurlijk. Erg leuk.

De sieraden zijn heel snel na het bestellen al binnen. Dus als je nu besteld ben je nog mooi op tijd voor de kerstdagen. Nu weet ik dat ze post er in deze tijd iets langer over doet, en nu waarschijnlijk ook langer. Maar ik denk wel vandaag bestellen is voor kerst in huis. En de verzending is gratis. Nog fijner.

Wat ontvang je als je deze bangles besteld”:

♡ Je ontvangt 3 armbanden
♡ Verkrijgbaar in: Roestvrij Staal
♡ Verpakking: luxe sieradenzakje + zilverpoetsdoekje + wenskaartje

Het mooie van Kayasieraden is dat ze een x-bedrag per sieraad doneren aan Eduki, een stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Hoe fijn is het dat je met je aankoop ook een goed doel steunt. I love it.

bangles

Wil jij ook een tastbaar aandenken geven of jezelf een sieraad cadeau doen? neem dan snel een kijkje op Kayasieraden.nl. En je krijgt nu een armband cadeau bij een bestelling van minimaal €40. Voer in je winkelwagen deze kortingscode in: 29kb  en je krijgt een mooi kerstarmbandje t.w.v. 29 euro cadeau.