Action Make-Up Kwasten

Action heeft vaak weer nieuwe items in het assortiment en dat is voor mij reden genoeg om er zo nu en dan even een kijkje te nemen. Zo nu en dan wordt vaak wekelijks. Dit komt omdat we ook weleens schoonmaakartikelen of iets dergelijks nodig hebben. En ja, ik ga altijd met meer naar huis dan nodig.  Ik zag deze kwasten liggen en ik was heel erg benieuwd. Ze worden verkocht per 3 voor €3,96. Super goedkoop dus. Maar is het de bijna 4 euro waard? Lees snel verder.

De kwasten zitten verpakt in een simpele goedkoop uitziend doosje. Daar heb ik geen foto van. Maar trust me, het was een goedkoop ogend doosje. Maar goed, de prijs is er ook naar.

Hierboven zie je de 3 kwasten. De vorm van de steel heb ik nog nooit eerder gezien en vind ik er erg leuk uit zien. Wat mij meteen opviel toen ik de haren voelde was dat ze heel erg zacht zijn. De kwasten zijn overigens gemaakt van nylon haren. Maar wauw, dit had ik niet verwacht. Heerlijk zacht.

Hier zie je de grote ronde kwast van de zijkant. De bolling is mooi en de haren zijn van dezelfde lengte.  Deze kwast gebruik ik om mijn foundation aan te brengen op mijn gezicht. Hij is ook met aanbrengen erg zacht en werkt snel. Wel heb ik het idee dat mijn foundation met deze kwast niet zo dekt als met mijn andere foundationkwast. Maar goed, hij doet zijn werk zeker wel goed.

Hierboven zie je de kleinere make-up kwast. Deze zou je kunnen gebruiken om concealer aan te brengen. Hij brengt deze mooi aan onder de ogen en op plekjes waar je het nodig vind. Hij is minder ideaal voor een poeder omdat hij vrij stevig aanbrengt. Dit komt doordat de haren wat meer op elkaar staan. Je kan hem ook prima gebruiken in je ooghoeken. Daar is hij niet te groot voor, vind ik zelf.

En dan tot slotte dit kleine kwastje. Ja… waar gebruik je dit voor? Geen idee. Het is echt een supersmal kwastje. Dus deze heb ik dan nog niet gebruikt. Als jullie een idee hebben, let me know.

Ik ben erg tevreden over de 2 kwasten. Die derde wellicht ook als ik zou weten waar ik hem voor zou kunnen gebruiken. De prijs is super goed voor de kwaliteit. Ik gebruik de 2 kwasten in mijn daily make-up routine. Behalve als ik een keer mijn foundation echt dekkend wil hebben. Dan pak ik mijn andere foundation kwast. Maar goed, ik vind wel dat deze set het aanschaffen waard is. Maar omdat Action snel wisselt qua assortiment, snel gaan.